Den höga ljudnivån och konstanta stressen har fått Bianca att tänka om
Den höga ljudnivån och konstanta stressen har fått Bianca att tänka om - Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso har tänkt om – här är hennes nya barnplaner

Att bli en ung mamma har alltid stått överst på Bianca Ingrossos önskelista, men nu har hon tänkt om.
– Att kunna sitta här på kvällen och äta sin middag i lugn och ro på golvet framför en film, det vill jag göra ett bra tag till, säger hon i sin senaste vlogg.


Det är full rulle för entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 26 – som varvar styrelsemöten och plåtningar med hundpassning och dejter med pojkvännen Phillipe Cohen, 27.

I sin senaste vlogg njuter Bianca av en lugn förmiddag hemma och svarar på lite frågor från följarna.

En fråga gällde barn – och när hon hoppas bli mamma i framtiden.

"Nu upplever jag ett hem med tre hundar och det är bland det värsta jag varit med om", säger Bianca i vloggen. Foto: Skärmavbild/Youtube

Nu har Bianca Ingrosso tänkt om

Då avslöjar Bianca, som ofta pratat om att hon drömmer om att bli ung mamma, att en ny livsförändring har gjort att barndrömmarna lagts lite på hyllan. 

Och den har päls, fyra ben och svans:

– Jag har ju två hundar, och när jag och Phillipe blev tillsammans igen hade han under tiden vi gjort slut skaffat Ted. Nu upplever jag ett hem med tre hundar och det är bland det värsta jag varit med om, säger Bianca i vloggen.

Foto: Stella Pictures

Bianca Ingrosso: "Jag vill vara egoistisk"

Den höga ljudnivån, konstanta stressen och dagliga dosen av kiss och bajs har fått Bianca att se annorlunda på barnfrågan.

– Jag känner ju typ nu att jag inte vill ha barn på väldigt länge, vilket är väldigt olikt mig, säger hon och fortsätter:

– Jag vill vara egoistisk. Att kunna sitta här på kvällen och äta sin middag i lugn och ro på golvet framför en film, det vill jag göra ett bra tag till. 

Som läget ser ut nu kommer Bianca njuta av ett barnfritt liv i flera år framöver – helt enkelt!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!