"Förlåt för att jag är så sen", sa en stressad Bianca när hon hoppade in i taxin. Då svarade chauffören riktigt snäsigt...
"Förlåt för att jag är så sen", sa en stressad Bianca när hon hoppade in i taxin. Då svarade chauffören riktigt snäsigt... - Foto: Stella Pictures/Skärmavbild/Instagram

Taxichaufförens otrevliga känga till Bianca Ingrosso: "Alltid så med dig"

Det är högt tempo i Bianca Ingrossos liv, och när hon stressade till en taxi under tisdagsförmiddagen möttes hon av en chaufför på riktigt dåligt humör.


Det är full rulle för entreprenören och influencern Bianca Ingrosso, 26 – som varvar styrelsemöten och kärleksliv med en stundande premiär av säsong tio av "Wahlgrens värld".

I podcasten "Wahlgren och Wistam" har Pernilla Wahlgren, 53, avslöjat att den kommande säsongen innehåller en hel del spännande detaljer om hur hon och pojkvännen Christian Bauer, 55, träffades. 

– Vi träffades via gemensamma vänner. Det var så det var. Jag har känt redan från start att nätdejting inte är min grej liksom, har Pernilla tidigare sagt i "Framgångspodden".

Mer om det i Wahlgrens värld i höst, får vi hoppas!

Fick en rejäl känga

Inför premiären syns både Bianca och Pernilla i media för att marknadsföra säsongen. 

Och det var när Bianca hoppade in en taxi på väg till förmiddagens besök i Nyhetsmorgon som hon fick sig en rejäl känga. 

Foto: Skärmavbild/Instagram

"Ursäkta att jag är så sen men tack för att du väntade", sade Bianca när hon (antagligen lite sent) hoppade in i taxin.

"Jaa, det är ju alltid så med dig och din mor", ska chauffören ha svarat tillbaka. 

Kort senare satt Bianca i tv-rutan så taxiresan verkar ha gått bra till slut. Tur det!

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!