"Sjukt omoget, var är respekten?"
"Sjukt omoget, var är respekten?" - Foto: Instagram/dianababan/Youtube

Följarna rasar efter Ben Mitkus nya video: "Jag har träffat någon"

Det hade inte ens gått en månad sedan uppbrottet från Diana Baban när Ben Mitkus laddade upp en Youtubevideo med titeln "Jag har träffat någon". Det fick en del följare att se rött.


Det har varit många vändor fram och tillbaka för Diana Baban och Ben Mitkus, som efter knappt tre år tillsammans valde att gå skilda vägar för ett par veckor sedan. 

I ett känslosamt inlägg på Instagram skrev hon att det var Ben som initierat uppbrottet då han upplevt att deras relation blivit mer vänskaplig än kärleksfull.

Sedan dess har bägge två har kommenterat uppbrottet i sociala medier. I en video på Youtube har Ben beskyllt Diana för att inte kunna hantera hans adhd-diagnos – något hon i sin tur har nekat till.

Ben Mitkus: "Det är så att jag har träffar någon"

Men under måndagskvällen publicerade Ben en video på Youtube som fick tittarna att se rött.

– Det har varit väldigt, väldigt mycket nu på sistone. Jag tycker inte det, men jag antar att väldigt många kommer tycka att det går väldigt fort fram nu och att det är "too soon" och sånt, säger Ben Mitkus i videon.

Men Ben känner att man ska följa både kärleken och sitt hjärta.

– Det är så att jag har träffat en person. Och aa, jag tänkte introducera personen för er idag. Så babe, säger Ben och vinkar till sig den hemliga personen.

In i bild kliver Dennis Chapman, en vän till Ben som medverkat en hel del på kanalen tidigare, men inte har synts till på över ett år. 

Foto: Skärmavbild/Youtube

De ilskna kommentarerna

I kommentarsfältet blev många glada över att se Dennis tillbaka på Bens kanal, men andra blev riktigt upprörda.

Anledningen till det är videons titel, som lyder "Jag har träffat någon...". Startbilden visar Ben bredvid en blond tjej med pixlat ansikte, och indikerar att han redan träffat en ny tjej efter uppbrottet från Diana.

Så här lyder några av de upprörda kommentarerna:

"Sjukt respektlös clickbait"

"Du sa att Diana gjorde clickbait, så håller du på såhär"

"Sjukt omoget, var är respekten?"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!