Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Kidsen skiter fullständigt i Ladies Night och Orup"

Emma Malmlöf

Nöje | 24/11/2012 02:04

Nyheter24:s nöjeschef Mimmi Lexander om varför "X Factor" blivit ett sömnpiller.

Detbörjade bli riktigt segt på "X Factor", och utan Malcolm Brandin känns det tyvärr rent av stendött.

Expressenoch Aftonbladet är inte ens på plats för att bevaka längre. Detvar de inte förra veckan heller. Rihanna och Swedish House Mafialockar mer, men ändå. Det säger en del. När det var tre veckorkvar av "Idol" förra året ringlade sig kön lång förintervjuer med idolerna efter sändning.

Detär svårt att peka på vad det är som inte riktigtfunkat. Självklart tar det tid att jobba in ett nytt format, men medall marknadsföring och den superpåkostade produktionen känns detsom att det borde ha lyft. Det borde inte ha blivit så här...avslaget.

Utan Malcolm - hade någon ens kollat vid dethär laget? Nu när han är utröstad - kommer någon att kolla?

Jagvar en av dem som trodde på "X Factor" när alla andra sågade det. "Folk är trötta på talangjakter", hette detöver allt. Jag sa att vi skulle ge det en chans. Att svenska folketvisst vill ha underhållning hemma till tacomyset. Att det bara togtid. Ge det några avsnitt. Det blir bättre.

Menså här långt in i programmet så har de unga tittarna, de som skapar en hype, liksom gett upp.Idag förstod jag varför.

Orupefter Bennys uppträdande: "Vet du var jag tycker att du skagöra nästa höst? Jag tycker att du ska vara med i Ladies night!".Nöjd var han också, Orup.

Exaktdär satte han fingret på det. Kidsen skiter fullständigt i LadiesNight, och de skiter fullständigt i Orup med för den delen. Är det40-taggare från någon liten stad i Dalarna som ringer och röstarpå "X Factor"? Har inte TV4 hamnat fel då med en så härpass ung och fräsch produktion? 

LadiesNights-medelålderskvinnorna twittrar inte och de lägger inte uppbilder på Instagram som TV4 försöker uppmana till.Medelålderskvinnorna stannar inte och skriker runt scenen närkamerorna slocknat. De jagar inte land och rike runt för en autografmed sin idol. De förstår inte Malcolms Bredängsstil, ellerMergimes sidecut i J.E.M. heller för den delen. Och de kommer heller aldrig att kunna lyfta programmet på det vis TV4 önskat.

Dethar liksom blivit felriktat alltihop. Det är för spretigt. Tanken om att artister i alla åldrar och i alla genrer ska kunna vara med har gjort att man tappat bort den viktigaste målgruppen.

Jaghade önskat att det var jag som hade haft rätt och alla andra fel.Att "X Factor" hade varit det alla snackade om. Det är dettyvärr inte.

Tittarsiffrornakommer att droppa rejält utan Malcolm. Kanske är det dock Malcolm,ni vet han som var med i "X Factor" som folk kommer säga, som kommeratt jobba in programmet till nästa år. Sätta "X Factor" på kartan i Sverige.

Nästaår, det kanske är då det händer. Men då måste LadiesNight-artisterna ryka under sin första audition.