Stockholm

"Avsugningar, sillisar och spelresultat – så är stans douchigaste"

Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. Foto: Mikael Dahl

Nyheter24:s Quetzala Blanco om stans douchigaste killar och tjejer.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Läs mer

Det hela började tidigare i veckan när en tjejkompis skrev en statusuppdatering på sin Facebook där hon berättade det douchigaste en kille sagt till henne.

På fullt allvar hade han sagt att de inte kunde träffas eftersom han var för rik. Jag började fundera över vad man själv varit med om, och gjorde även en liten undersökning i min kompiskrets.

Här är resultatet – så här beter sig stans douchigaste människor. 

10." Kan du strippa för mig?"

Får ett sms från en kille som jag ligger med då och då. Han skriver "Jag har fått en personlig request från polarna. Kan du strippa för oss på fredag?".

9."Vi kan inte träffas - jag är så rik"

En tjejkompis berättar för mig vad som hände den där natten då hon fick världens sjukaste ursäkt. "Vi hade känt varandra ett tag, haft en vänlig men platonisk relation till varandra. En kväll ses vi ute, han är rätt full. Börjar ragga och vi hånglar. Mitt i allt säger han "Det går inte, jag kan inte..." Jag: "Varför inte? Har du tjej?"
Han: "Nej, jag har ingen tjej. Men vi kan inte träffas. Jag är så rik."

8. "Får jag köpa sillisar till dig?" 

Också en självupplevd liten anekdot. Åker hem med en av Sveriges hetaste män. Episkt sex. När vi hånglar tar han mig på brösten och säger "Kan inte jag få köpa silikonbröst till dig?". Samma kille säger även följande "Om du och jag blir ihop, kan du tänka dig att träna varje dag för min skull?". 


7. Var otrogen – på alla hjärtans dag

Eh, okej den här står jag själv för. Vi behöver inte prata så mycket mer om detta. 

6. Jag – på alla dejter jag någonsin varit på

Undertecknad på dejt är en mardröm. Jag borde inte få ha det med motsatta könet att göra överhuvudtaget. Pratar enbart om ex och mig själv, blir alltid redlös, bjuder in polare till kaffet, börjar alltid bråka om något (fotboll och politik oftast).

5. "Snutknas"

Den här klassikern kallar jag bara rätt och slätt för "snutknas". Jag har råkat ut för den så många gånger att jag tappat räkningen, men visan är alltid densamma. Killen ställer in er dejt, skyller på att det är "snutknas med grabbarna" och stänger av telefonen. Några timmar senare checkar de in via Facebook på Café Opera, taggas i förti tusen bilder med strippor och porrstjärnor, eller drar på muckfest. 

4. "Jag kollade spelresultat live"

Ja, detta är självupplevt då. Jag träffar under en period en skitsexig gängmedlem. Sexet är grymt, han är dirty, hårdhänt, backar inte för att ta med luva eller gun om jag ber honom om det. Så första gången jag suger av honom så märker jag att han börjat fippla med sin mobil, och han håller den som att han håller på att filma. Jag fortsätter med mitt så att säga, och några dagar efteråt så sex-messar vi och jag ställer följande fråga "Erkänn att du spelde in när jag sög av dig?". 

Hans svar? "Nej, jag spelade inte in, jag kollade spelresultat live". Nackdelen med att träffa fotbollsintresserade killar...

3. Gick hem med ful brud – låtsades inte känna henne sen

En killkompis berättar om något av det douchigaste han någonsin gjort. 

– Jag plockade upp en tjej på krogen som jag egentligen inte tyckte var snygg nog för mig. Men hon var uppenbart intresserad av mig. Gick hem men då tvingade jag henne att gå 10 meter bakom mig hela vägen till hotellet för att jag inte ville ses med henne. Sen när vi sågs på klubben igen efteråt så låtsades jag som att jag inte kände igen henne när hon ville presentera mig för sina vänner.

2. "Jag blev dumpad på alla hjärtans dag"

En annan tjejkompis berättar om en skräckupplevelse som har gett henne men för livet. 

– Jag hade förberett med levande ljus, gått tidigare från jobbet för att laga en fin middag och jag hade sminkat mig i timmar. Sen ringer han och gör slut. Sedan dess hatar jag romantik.

1. Han bjuder in en annan tjej – på vår första dejt

Ännu en självupplevd liten händelse. För några år sedan dejtar jag en rätt strulig kille. Han är känd för att vara minst sagt speciell och glad i livets goda, men jag tänker att inte mycket kan förvåna mig längre. 

Jag hade fel. Vi ses på en krog i Vasastan, tar in en flaska rött, äter en god middag, hånglar lite. 

Plötsligt dyker det upp en 19-årig liten blondin och slår sig ner vid vårat bord. Hon frågar vad jag jobbar med, och jag säger att jag jobbar på en tidning. Hon frågar om det är på nätet. Jag svarar att det är på papyrusrulle. Hon skrattar och fattar inte ett skit. Visar sig att han ringt dit henne eftersom han helt enkelt hade tröttnat på mig och visste att jag skulle åka hem efter vår middag. 

***

Ja, det var det hela. 

Självklart är jag helt perfekt och har aldrig betett mig svinigt mot någon (som inte har förtjänat det) överhuvudtaget. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.