Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Spelar storleken någon roll?"

- 19/10/2014, 12:25
Quetzala Blanco.

Quetzala Blanco.

Privat

Varje söndag svarar Nyheter24:s Quetzala Blanco på dina frågor om sex och relationer.

1. Tänkte fråga om du tycker kukstorleken spelar roll? När börjar det bli för stort/för litet? Egna erfarenheter?

2. Sen en jobbig, om man är sådär superkär och bara vill smsa osv hela tiden (och är lite av en impulsmänniska). Tips på vad man ska tänka på och göra för att INTE skicka iväg det där jävla smset haha.

PS. Du har fan den grymmaste bloggen. Eller ah, du verkar inte lika samhällsfixerad som 99% av alla andra bloggare, du måste inte följa alla normer och vara miss perfect lixom. Keep it up!

Svar:
Hej!
1. Nu ska jag vara helt ärlig. Jag tycker att storleken spelar roll, men det är verkligen inte allt. Det är klart att det inte är kul att dra hem med någon med en så kallad "oliv" eller "hissknapp" men en Ron Jeremy-pjäs eller en så kallad "livmoderpunkterare" är inte heller någon höjdare.

Min erfarenhet är att många killar som är extremt välutrustade kan vara lite sämre i sängen, för de känner sig så självsäkra och tror att det räcker att dom har stor, och sen skiter dom i resten.
Har man en lite mindre så kanske man får bli grym på andra saker i sängen för att väga upp det så att säga. Har man ett skönt förspel och verkligen gillar varandra så spelar faktiskt storleken ingen som helst roll. Men jag skulle säga att över 23 centimeter är typ smärtsamt och under 8 centimeter är lite småtrist ;)

2. Vad skönt att vara superkär!! Det här är knivigt! Jag är också en extrem impulsmänniska men just med detta att hålla sig från att messa någon när man egentligen ska spela cool har jag lärt mig att bemästra någotsånär. Jag brukar tänka som så att det lönar sig så fruktansvärt mycket att ligga lite lågt och spela spel. För let's face it, både killar och tjejer faller för det där. Det är världens äldsta game!
Men några tips är:

1. Skriv sms:en i anteckningar bara för att få ner det på pränt och sedan är det bara bita ihop och inte skicka.
2. Sätt en gräns på sms! Säg att du får skicka ett eller två sms i veckan, då håller du det. Och när det känns svårt, tänk på hur mycket det kommer löna sig i slutändan och hur nice det kommer vara att skörda frukten av ditt hårda arbete :)
3. Hör aldrig av dig på fyllan! Visst kan man messa från förfesten vid 19-snåret men skippa booty-sms och felstavade kärleksförklaringar 02.33.
4. När allt annat misslyckas: Tänk på Yoko Ono som körde silent treatment på John Lennon i 18 månader tror jag att det var! Nu ska du ju inte gå ut så hårt för då kommer hon ju tro att du är helt ointresserad bara, men det kan vara en bra inspirationskälla när det kliar i fingrarna.
5. Skicka rätt sms. När du väl ska messa henne, se till att det är något roligt som hon kan svara på och som för er närmare varandra. Inte bara typ "Såg Gone girl på bio, riktigt bra film. kram" utan kanske nåt mer personligt och med lite frågor och sånt. Tjejer älskar frågor!
6. Om du verkligen vill messa, skriv messet och skicka till någon kompis och fråga om han/hon tycker att du ska skicka det. 

Lycka till, och tack! 

Hej Q! Har läst din blogg ett tag nu och den e grym! Hade en liten fundering...
Jag känner en kille som ger mixade signaler. På sms är han flörtig och visar verkligen intresse men när vi träffas så visar han inget intresse av att försöka göra något fysiskt. Det är som två helt olika personer! 

Jag vill att han ska ta initiativet. Vi har strulat några gånger för längesen men just då visade jag att jag inte ville att det skulle bli något mer, genom att inte vara så kontaktbar och så vidare. Jag är inte så nu längre för nu flörtar jag ju tillbaka och visar intresse. 

Så jag undrar nu, varför är han flörtig på sms men vänskaplig när vi träffas?
// Anonym

Svar: Hej! 
Han är förmodligen lite nervös, och känner sig lite modigare på sms än i verkligheten. Framförallt om ni tidigare har strulat och du höll honom kort. Då kanske han fortfarande inte riktigt vet var han har dig, och är rädd för att bli avvisad.  

När ni flörtar på sms, varför inte prova att skriva till honom att du verkligen vill att ni ska slå slag i saken (ja fast lite annorlunda uttryckt kanske haha) eller led in konversationen på mer sex-messande. Då kan han inte feltolka dig, och om han är intresserad av något mer fysiskt så kommer det att ske på typ två röda. 

Hej!

Jo, nu ska jag dra det vanliga, det är en snygg tjej i min nya klass. Jag känner typ ingen i den riktigt men jag känner mig så jäkla glad när jag är omkring henne. 

Men jag vågar inte snacka med henne. Jag vågar inte öppna upp mig för någon överhuvudtaget. 

Jag har chattat med henne några gånger om skolan bara för att skriva med henne. Har märkt att hon inte tycker dåligt om mig men nu är så att jag är en kille som är väldigt osocial på grund av min hobby så jag vet inte vad jag ska prata om etc. Och mitt självförtroende vill jag inte ens prata om... det verkar hopplöst... 
Tack för mig.

Svar: 
Hej!
Vad kul! Nu undrar man ju vad du har för hobby såklart! :)
Men klart att det inte är hopplöst, även fast man har dåligt självförtroende. Visa intresse för henne, ställ mycket frågor och följ upp! De flesta tjejer jag känner (och killar också) blir väldigt glada om de träffar någon som faktiskt bryr sig om dem och visat ett genuint intresse. Fråga om hennes intressen, kanske har ni några gemensamma? Du behöver inte känna att ni ska bli bästisar direkt men börja snacka lite och sedan kommer det kännas naturligt att börja hänga eller att du frågar om ni ska hitta på något nån dag. Du kan till och med säga till henne att du blir lite nervös när du pratar med henne, det är bara befriande med någon som faktiskt vågar vara ärlig!