Skådespelarna Ezra Miller och Amber Heard har varit med om skandaler på varsitt håll nyligen och ingen av dem dök upp på Comic-con i San Diego, trots att båda har stora 'blockbusters' på väg.
Skådespelarna Ezra Miller och Amber Heard har varit med om skandaler på varsitt håll nyligen och ingen av dem dök upp på Comic-con i San Diego, trots att båda har stora 'blockbusters' på väg. - Foto: TT

Ezra Miller och Amber Heard frånvarande från jättekonferensen

De skandalomsusade stjärnorna Ezra Miller och Amber Heard syntes inte till på jättekonferensen, trots att deras superhjältefilmer får premiär nästa år.


Filmbolaget Warner Bros har under 2010-talet varit en stor spelare på Comic-con i San Diego och har haft förmågan att bygga en massiv hajp kring sina superhjältefilmer från DC Comics (Disney/Marvels största rival). Inte minst för titlar som "Batman v Superman" och "Justice league".

2022 års presentation var något dämpad. Visserligen kom Dwayne "The Rock" Johnson ut i full kostym för att göra PR för kommande "Black Adam", där han spelar huvudrollen. Ändå saknades någon presentation för filmstudions största kommande satsningar för 2023: "Aquaman and the lost kingdom" och "The Flash" enligt Variety.

Skandalomsusade skådespelare inte inbjudna

Enligt källor till branschtidningen har filmbolaget ansett att premiärerna ligger för långt fram i tiden för att en presentation ska få något meningsfullt genomslag. Dock har titlar som "Mad Max: Fury Road" och "Batman v Superman" hajpats flera år före sina premiärdatum. Därför spekulerar nu många i om det snarare beror på de skandalomsusade skådespelarna i filmerna.

En av birollerna i "Aquaman 2" spelas av Amber Heard, som nyligen gick igenom en väldigt offentlig förtalsrättegång mot sin exmake Johnny Depp där Heard blev skyldig att betala miljoner dollar i skadestånd. Hon överklagade domen den 21 juli.

Strypt en kvinna och trakasserat en annan

"The Flash"-stjärnan Ezra Miller har blivit anklagad för att ha strypt en kvinna på Island, trakasserat en annan i Berlin och har blivit gripen två gånger på Hawaii tidigare under året för bland annat misshandel och trakasserier.

Omständigheterna för skådespelarnas kontroverser är väldigt annorlunda men visar på ett dilemma för filmbolaget, som för tillfället valt att inte göra PR med någon av dessa högprofilerade stjärnor. Samtidigt är filmerna fortfarande planerade att ha premiär relativt snart.

TT
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför ljög Kerstin om sin ålder i Hotell romantik: "Det var synd"

Ny musik: ordfattig, arg och självcentrerad

1 timme sedan
Dagens låttexter är mer repetitiva och innehåller färre ord än förr. Dessutom är innehållet argare, visar en genomgång av 40 års musik.

Sofia Geites pik till Steffo Törnquist – beteendet i Nyhetsmorgon: “Värdelös”

1 timme sedan
Sofia Geite och Steffo Törnquist sänder ofta TV4:s “Nyhetsmorgon” tillsammans. Men ibland går inte allt som planerat…

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

2 timmar sedan
Den amerikanske skådespelaren Louis Gossett Jr är död.

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

idag 11:22
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

idag 11:04
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.