Stockholm

Extra konsert med Beyoncé i Stockholm

Beyoncé kommer att ha två konserter i Stockholm i maj. Arkivbild.
Beyoncé kommer att ha två konserter i Stockholm i maj. Arkivbild. Foto: TT

Världsartisten Beyoncé startar i maj sin världsturné med en konsert på Friends arena i Stockholm. Eftersom det varit högt tryck på biljetterna står det nu klart att en extra konsert läggs in.


Den som inte var snabb nog att knipa en biljett till premiären den 10 maj får en ny chans på onsdagen när biljetter till en extrakonsert den 11 maj släpps.

Beyonce har uppträtt på Friends arena flera gånger tidigare. Så sent som 2018 var hon på gemensam turné med sin make Jay-Z med ett stopp i Solna.

I fjol släppte Beyoncé sitt senaste album "Renaissance", som hyllades som en av hennes karriärs bästa stunder av många kritiker. På helgens Grammy-gala blev hon historisk som den artist som vunnit flest priser på galan. I och med priserna för bästa r'n'b-sång för "Cuff it" och bästa album inom dance/electronic har hon nu totalt 32 Grammy-statyetter hemma.

Nyligen genomförde hon en spelning på ett lyxhotell i Dubai, vilket mötte kritik med anledning av emiratets brist på mänskliga rättigheter. Det var Beyoncés första konsert på två år.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.