Leonardo DiCaprio spelade huvudrollen i 'The wolf of Wall street' som delvis ska ha finansierats av pengar från den korruptionsanklagade finansmannen Jho Low. Arkivbild.
Leonardo DiCaprio spelade huvudrollen i 'The wolf of Wall street' som delvis ska ha finansierats av pengar från den korruptionsanklagade finansmannen Jho Low. Arkivbild. - Foto: TT

FBI frågade ut Leonardo DiCaprio

De diskuterade fler filmidéer men också en nöjespark i Asien med åkattraktioner baserade på Leonardo DiCaprios filmer. Det avslöjar Bloomberg som kommit över nya detaljer från förhör som FBI haft med den amerikanske skådespelaren om hans förbindelser med den korruptionsanklagade malaysiske finansmannen Jho Low. DiCaprio berättar att han fick veta att Jho Lows enorma förmögenhet kom från en okänd verksamhet i Abu Dhabi och att Low var "affärsvärldens Mozart".


DiCaprio är inte anklagad i målet som i The Guardian beskrivs som "en av världens största korruptionsskandaler". DiCaprio har också lämnat tillbaka de dyrbara gåvor som han fick av Jho Low, bland annat Marlon Brandos Oscarsstatyett.

Det amerikanska justitiedepartementet återkräver nästan 150 miljarder kronor från den malaysiska investeringsfonden 1MDB och Jho Low anklagas för att ha tvättat pengar stulna från fonden. Pengarna ska delvis ha finansierat filmen "The wolf of Wall street" där DiCaprio spelade huvudrollen.

TT
/
/
/
Senaste nytt

"Rörd och glad" Fosse i Rinkeby

The Pretenders kommer till Sverige

1 timme sedan
Rockbandet The Pretenders med sångerskan och gitarristen Chrissie Hynde i spetsen kommer till Sverige i vår.

Nya säsongen av "Bachelor" uppskjuten

2 timmar sedan
Det skulle ha sänts en ny säsong av "Bachelor" i TV4 i höst, inspelad i Mexiko och med en ny programledare. Men programmet är uppskjutet.

Oprah Winfrey chockar världen med sitt nya utseende: "Ozempic?"

2 timmar sedan
När Oprah Winfrey gick på premiären av The color Purple i Los Angeles så riktades genast världens strålkastarljus på talkshowlegenden – som ser väldigt annorlunda ut jämfört med för bara ett par månader sedan. Ozempic, tror många.

The Hives först ut i Venezuela

2 timmar sedan
Svenska The Hives blev det första rockbandet på över tio år att spela live i Venezuela. Landet börjar nu öppnas upp mot omvärlden efter år av sanktioner och politiska oroligheter, som bland annat har satt stopp för internationella samarbeten och artisters turnéer.

TV4 svarar på tittarkritiken efter Robinson-finalen: "Vann verkligen Pelle?"

2 timmar sedan
Det var under torsdagen som Pelle Lilja kammade hem visten i Robinson 2023. Och finalen blev en riktig nagelbitare.