Loreen kommer att kunna ses på bio när hon uppträder i Eurovision Song Contest i Liverpool i maj. Arkivbild.
Loreen kommer att kunna ses på bio när hon uppträder i Eurovision Song Contest i Liverpool i maj. Arkivbild. - Foto: Christine Olsson/TT

Eurovision Song Contest 2023 visas på bio i Storbritannien

Intresset för Eurovision Song Contest är massivt i Storbritannien som arrangerar tävlingen för första gången på 2000-talet. Nu är det klart att musikfesten kommer att visas på brittiska biografer.


Finalen i Eurovision Song Contest den 13 maj 2023 kommer utöver att sändas av BBC också att direktsändas på fler än 500 biografer runt om i Storbritannien för första gången, skriver nyhetsbyrån PA.

Förhoppningen är att locka fans till biograferna för att skapa en gemensam festupplevelse med allsång. Det blir också en kompensation för alla de som inte fick plats på finalen.

Biljetter till Eurovision Song Contest 2023 slutsålda

Biljetterna till tävlingsarenan i Liverpool som tar 11 000 åskådare sålde slut på 40 minuter när de släpptes i början av mars.

Storbritannien arrangerar Eurovision Song Contest för första gången sedan 1998 och har tagit över värdskapet från fjolårsvinnaren Ukraina på grund av den ryska invasionen av landet.

Loreen tävlar för Sverige efter att ha vunnit Melodifestivalen med låten "Tattoo".

Läs alla våra artiklar om Eurovision Song Contest 2023 här.

TT
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!