Tidigare i vår fick Ice Spice ge pris till Taylor Swift på iHeartRadio Music Awards i Los Angeles. Arkivbild.
Tidigare i vår fick Ice Spice ge pris till Taylor Swift på iHeartRadio Music Awards i Los Angeles. Arkivbild. - Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Taylor Swift hyllar Bronx-rapparen Ice Spice

Taylor Swift hyllar den unga Bronxrapparen Ice Spice som musikens framtid. Samtidigt släpper de en remix av Swift-låten "Karma" tillsammans.


Under sin pågående USA-turné, The Eras Tour, har Taylor Swift nått New Jersey. Under den första av de tre konserterna berättade megastjärnan att den artist som hjälpt henne att komma i form för turnéns fyratimmarskonserter var den unga Ice Spice – Isis Naija Gaston, skriver Hollywood Reporter.

Den 23-åriga rapparen från Bronx, New York, har fått sitt genombrott under våren. Remixsinglarna “Boy’s a liar pt 2” med PinkPantheress och “Princess Diana” med Nicki Minaj har alla nått Billboardlistans topp fem.

Ice Spice kontaktade även Taylor Swift för att höra om de kunde göra något tillsammans, vilket ledde till att spelade in en remix av Swifts låt "Karma" som släpptes samma dag som konserten.

— Vad hon (Ice Spice) inte visste var att jag lyssnar nästan bara på hennes musik, varje dag, hela dagarna, för att göra mig redo för turnén, berättade Taylor Swift som förklarade att deras samarbete i studion resulterade i omedelbar kärlek.

— Jag har träffat så många artister och så många som just har börjat, men jag har aldrig träffat någon som varit så förberedd, nyfiken och fokuserad på det hon vill. Jag blev helt tagen, sade Taylor Swift som till publikens stora jubel avslutade konserten i New Jersey tillsammans med just Ice Spice.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

"Only murders in the building" får ny säsong

1 timme sedan

Irma Lehtsalo om framgången: "Jag är jag"

3 timmar sedan
Efter att ha utnämnts till "Årets raket" av Medieakademins maktbarometer berättar Irma Lehtosalo om framgången på sociala medier tillsammans med Markoolio. – Nu har hon över 300 000 följare på Instagram, berättar sonen.

Lasse Berghagens chockbesked i "Vilket liv" gör Renée Nyberg stum

idag 18:28
Lasse Berghagen gästar "Vilket liv" i TV4 och där avslöjas den ena hemligheten efter den andra. En sak som Lasse väljer att dela med sig av får Renée Nyberg att skrika rakt ut för att sedan bli helt stum.

Premiär på Operan efter dödsolyckan

idag 17:34
Efter dödsolyckan på Kungliga Operan för snart två veckor sedan välkomnas publiken nu tillbaka igen, enligt ett pressmeddelande.

Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

idag 16:02
Ett startfält med unga och ambitiösa finalister är redo för höstens "Idol". Samtidigt ryker flera stora program på TV4 när kanalen skär ner. Jag tror att tittarna kommer att gilla deltagarna och deras berättelser, säger programledaren Pär Lernström.

Pernilla Wahlgrens följare rasar på artikeln: "Otroligt kränkande"

idag 15:20
En artikel om Pernilla Wahlgren i Aftonbladet fick följarna att gå i taket. En av de som har reagerat starkt på rubriken är TikTok-stjärnan Sanna Dollan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.