Peg Parnevik, Mapei, Ellen Krauss, Omar Rudberg, Sanne Salomonsen, Staffan Hellstrand och Pär Wiksten är på plats på Gotland.
Peg Parnevik, Mapei, Ellen Krauss, Omar Rudberg, Sanne Salomonsen, Staffan Hellstrand och Pär Wiksten är på plats på Gotland. - Foto: Karl Melander/TT

Nervöst "Så mycket bättre"-gäng på plats

Stämningen på planet till Visby var långt ifrån lugn. Men nu har de nya "Så mycket bättre"-gästerna installerat sig på pensionat Grå Gåsen på Gotland. Jag tror alla på planet hit var lite "on edge" och undrade hur ska det här bli, säger Peg Parnevik.


Fakta: "Så mycket bättre" 2023

Deltagare:

Marit Bergman

Eagle-Eye Cherry

Dogge Doggelito

Lasse Holm

Jonathan Johansson

Ellen Krauss

Mapei

Peg Parnevik

Omar Rudberg

Sanne Salomonsen

Staffan Hellstrand

Pär Wiksten

Solen skiner över pensionatets lummiga utegård. Det är alldeles tyst, men efter en stund kommer de nyinflyttade gästerna ut och promenerar mellan smink och lunch.

Om stämningen var nervös på planet så är deltagarna lugnare nu. Artisten Peg Parnevik tycker att det är fantastiskt att befinna sig bland "legender" som Staffan Hellstrand och Pär Wiksten. Hon är en av årets tre värdar – tillsammans med Ellen Krauss och Mapei ska hon lotsa de andra deltagarna genom inspelningarna.

De tar emot gästerna, totalt tolv artister, där nio kommer och går under de elva inspelningsdagarna av "Så mycket bättre", som sänds i höst i TV4.

Staffan Hellstrand är dock kolugn. Han tycker att det känns bra att vara med i reality-showen och bidrar med tolkningar av totalt fyra låtar.

— Jag tycker det är kul att få träffa andra artister och tolka nya låtar. Det blir lite nytändning för mig, säger han.

En förväntansfull Ellen Krauss konstaterar:

— Jag tänkte att det här kommer gå briljant! Jag ska in och göra lite musik, det fattar jag, det är fina låtar och varma snälla människor.

TT
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!