Hanna Ferm (tv) och Chris Kläfford var finalister i 'Idol' 2017 där Chris Kläfford slutade som vinnare. Nu är de tillbaka i tävlingsprogrammet som coacher. Arkivbild.
Hanna Ferm (tv) och Chris Kläfford var finalister i 'Idol' 2017 där Chris Kläfford slutade som vinnare. Nu är de tillbaka i tävlingsprogrammet som coacher. Arkivbild. - Foto: Alexander Larsson Vierth/TT

Artister ska coacha tävlande i "Idol" 2023

När TV4:s långkörare "Idol" är tillbaka med en ny säsong i höst kommer artisterna Hanna Ferm, Chris Kläfford, Pa Modou Badjie och Maxida Märak vara coacher, enligt ett pressmeddelande.


De ska dela med sig av egna erfarenheter och stötta de sökande under auditionturnén.

Chris Kläfford och Hanna Ferm tävlade båda i "Idol" 2017 och de kommer att vara med på audition i Stockholm respektive Göteborg i år. Pa Modou Badjie från Panetoz kommer vara på plats i Malmö och Maxida Märak i Luleå.

Juryn i årets säsong består av Anders Bagge, Kishti Tomita, Katia Mosally och Alexander Kronlund.

"Idol" har säsongspremiär den 28 augusti.

TT
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Petra Mede blev mamma vid 52 – avslöjar hur dottern blev till

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.

New Kids on The Block släpper nytt

New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

1 timme sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.