Uno Svenningsson. Arkivbild.
Uno Svenningsson. Arkivbild. - Foto: Anders Wiklund/TT

Uno Svenningsson på turné

Uno Svenningsson firar 40 år som artist och åker på jubileumsturné nästa år. Med start i Göteborg i mars gör han nedslag i totalt tolv svenska städer.


"Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt", säger han i ett pressmeddelande.

Biljetterna släpps den 5 oktober.

Turnéplan: 8/3 Göteborg, 9/3 Örebro, 10/3 Malmö, 16/3 Grängesberg, 17/3 Nyköping, 21/3 Växjö, 22/3 Karlskrona, 23/3 Jönköping, 10/4 Vara, 11/4 Norrköping, 12/4 Västerås, 19/4 Stockholm.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

3 timmar sedan

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

3 timmar sedan
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.

Det Fredrik Lindström sa i Nyhetsmorgon förbryllar tittarna: "Känns fel"

igår 15:28
Helt självklart för många, rena grekiskan för andra. När Fredrik Lindström gästade Nyhetsmorgon var det en sak han sa som kom att väcka reaktioner...