Taylor Swifts film om den senaste världsturnén får premiär en dag tidigare än vad som sagts hittills. Sångerskan själv meddelar att det blir premiär i USA och Kanada redan på torsdagen. Arkivbild.
Taylor Swifts film om den senaste världsturnén får premiär en dag tidigare än vad som sagts hittills. Sångerskan själv meddelar att det blir premiär i USA och Kanada redan på torsdagen. Arkivbild. - Foto: Evan Agostini/AP/TT

Swiftfilm tjuvstartar i Nordamerika

Superstjärnan Taylor Swifts konsertfilm "Taylor Swift – The Eras tour" får premiär en dag tidigare än planerat – åtminstone i USA och Kanada. Den går upp på biografer redan i dag – på torsdagen – där.


Den stora premiärdagen i resten av världen (och Sverige) är fredag den 13:e. Tidigareläggningen på hemmakontinenten beror, enligt Swift själv, på publiktrycket.

"På grund av oväntat stort intresse så sätter vi in visningar på torsdag/.../ i Amerika och Kanada" skriver Swift på den sociala plattformen X och tillägger ödmjukt att hon inte kunde föreställa sig hur stort allt skulle bli kring filmen.

TT
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!