Pernilla Wahlgren försvarar dottern Bianca Ingrosso. Arkivbild.
Pernilla Wahlgren försvarar dottern Bianca Ingrosso. Arkivbild. - Foto: Magnus Andersson/TT

Pernilla Wahlgren till motattack mot ministern: "När blev Bianca Ingrosso ansvarig...?"

Pernilla Wahlgren går nu till motattack mot klimat- och miljöminister Romina Pourmokhtari (L) efter att denna har kritiserat Bianca Ingrosso för hennes extravaganta livsstil.


”När blev Bianca Ingrosso ansvarig för miljö- och klimatfrågan...?!!”, skriver Pernilla WahlgrenInstagram story uppger Aftonbladet.

Klimatministern levererade sin kritik som svar på en direkt fråga i en längre intervju med Dagens Industri där hon passade på att uppmana Bianca Ingrosso att använda sin makt som influerare för att till exempel "revolutionera den svenska textilbranschen".

Det fick Irena Pozar, chefredaktör för VeckoRevyn att ifråga sätta klimatministerns omdöme: ”Sen när ska vi lägga mer ansvar på Bianca Ingrosso än på ministrar?”, skriver hon i en krönika i Aftonbladet.

Pernilla Wahlgren, mamma till Bianca Ingrosso, håller med "till hundra procent" skriver hon på Instagram där hon publicerat en skärmdump av krönikan.

TT
/
/
/
/
/
Senaste nytt

Gunde Svan glömde stänga gylfen i nya klippet: "Alltid redo"

Petra Mede blev mamma vid 52 – avslöjar hur dottern blev till

1 timme sedan
Första barnet fick Petra Mede som 42-åring, när hon födde dottern Adeline. 10 år senare blev Petra – då 52 – mamma igen när dottern Paula kom till världen. Petra valde att skaffa dottern Paula på egen hand.

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

1 timme sedan
Under lördagens Mello-final väljs Jimmy Jansson in i programmets "Hall of fame". Men i veckan har han haft mycket annat att tänka på. Han opererade nämligen bort en tumör i början av veckan.

New Kids on The Block släpper nytt

1 timme sedan
New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

2 timmar sedan
Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

2 timmar sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.