'Vänner'-skådespelarna Matt LeBlanc, David Schwimmer och Matthew Perry på galan Peoples Choice Awards 2002. Arkivbild.
'Vänner'-skådespelarna Matt LeBlanc, David Schwimmer och Matthew Perry på galan Peoples Choice Awards 2002. Arkivbild. - Foto: Kevork Djansezian/AP-TT

LeBlancs ord om Matthew Perry: Det var en ära

När Matthew Perry begravdes den 3 november fanns ”Vänner”-skådespelarna Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc och Courtney Cox på plats för att ta ett sista farväl.


På sociala medier har det däremot varit tystare. Det har kritiserats av fansen, men nu har Matt LeBlanc delat en personlig hälsning till den tidigare kollegan, vilket uppmärksammas av internationella medier.

"Det är med tungt hjärta jag säger farväl. De stunder vi hade tillsammans hör ärligt talat till favorittiderna i mitt liv. Det var en ära att få dela scenen med dig och kalla dig min vän. Jag kommer alltid att le när jag tänker på dig och jag kommer aldrig att glömma dig.", skriver LeBlanc på Instagram och avslutar med en gliring:

"Jag gissar att du behåller de 20 dollar du är skyldig mig".

Det var den 28 oktober som Matthew Perry hittades död i sitt hem i Los Angeles. Polisen utreder dödsorsaken, men det finns ingen misstanke om brott. Perry blev 54 år.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!