'Vänner'-skådespelarna David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston och Matt LeBlanc 2002.
'Vänner'-skådespelarna David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston och Matt LeBlanc 2002. - Foto: Reed Saxon/AP/TT

Perrys humor hyllas av Aniston och Schwimmer

Efter en lång tystnad uttalar sig "Vänner"-skådespelarna Jennifer Aniston och David Schwimmer om den tidigare kollegan Matthew Perrys bortgång i slutet av oktober.


I ett inlägg på Instagram skriver Jennifer Aniston att Perrys bortgång har lämnat djupa spår i henne.

"Att behöva säga hej då till vår Matty har varit en galen känslovåg som jag aldrig tidigare har upplevt", skriver hon och tillägger att Perry älskade att få andra att skratta.

David Schwimmer tackar även han för tio år av skratt och kreativitet.

"Jag kommer aldrig att glömma din oklanderliga komiska tajming och utförande. Du kunde ta en rak linje av en dialog och böja den efter din vilja, vilket resulterade i något så totalt originellt och oväntat roligt att det fortfarande förvånar", skriver Schwimmer i ett inlägg på Instagram publicerat med ett foto på de två kollegorna.

När Matthew Perry begravdes den 3 november fanns hans tidigare kollegor från ”Vänner” på plats för att ta ett sista farväl. På sociala medier förblev det dock länge tyst – vilket kritiserades av fansen. Anistons och Schwimmers hyllningar kommer en dag efter att Matt LeBlanc och Courteney Cox delade sina personliga hälsningar.

Det var den 28 oktober som Matthew Perry hittades död i sitt hem i Los Angeles. Polisen utreder dödsorsaken, men det finns ingen misstanke om brott. Perry blev 54 år.

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!