Shima Niavarani. Arkivbild.
Shima Niavarani. Arkivbild. - Foto: Christine Olsson/TT

Hon leder Guldbaggegalan

Det blir skådespelaren Shima Niavarani som leder nästa års upplaga av Guldbaggegalan. Niavarani har tidigare bland annat programlett Melodifestivalen i SVT.


"Det är såklart det läskigaste som finns att leda den stora prisceremonin i ens egen bransch, men jag tänkte ”what the heck, vad kan gå fel?!” Jag skojar, ALLT kan gå fel", säger hon i ett pressmeddelande.

Guldbaggegalan, som uppmärksammar det gångna året inom svensk film, hålls på Cirkus och direktsänds i SVT den 15 januari.

TT
/
/
SVT
/
Senaste nytt

Jessica Almenäs om festerna i Superstars: “Skötte det snyggt”

Tung metall – Horndal tonsätter arbetarrätt

I hembygden runt Horndal i södra Dalarna är järnbruksarbetaren Alrik Andersson bortglömd. Nu ändrar metalbandet Horndal på det. Han var en hjälte som offrade sig för arbetarnas rätt, säger Henrik Levahn.

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

Den 22 mars har Masked Singer Sveriges fjärde säsong premiär. I dagarna gick TV4 ut med några av de nya maskerna som kommer tävla i årets säsong.

"Avgrunden" mest strömmad på Netflix

Den svenska katastroffilmen "Avgrunden", som gick upp på biograferna i höstas, gör nu succé på Netflix.

Medinas pik till Marcus & Martinus: “Smågrabbar…”

1 timme sedan
I den femte deltävlingen av Melodifestivalen 2024 är det två duos som tävlar, Marcus & Martinus samt Medina. Och den sistnämnda duon har tidigare pikat sina konkurrenter, med glimten i ögat.

Har Edvin Ryding flickvän eller pojkvän? Orden om partnern

2 timmar sedan
Intresset för Edvin Rydings kärleksliv tycks aldrig svalna. Har skådespelaren flickvän eller pojkvän? Nyheter24 reder ut det vi vet om stjärnskottets relationsstatus.