Taylor Swift, pekandes i mitten, med skådespelaren Blake Lively till höger om sig och rapparen Ice Spice till vänster. Swift är på arenan i Las Vegas för att se sin pojkvän Travis Kelce i Kansas City spela NFL-finalen i amerikansk fotboll, Super Bowl.
Taylor Swift, pekandes i mitten, med skådespelaren Blake Lively till höger om sig och rapparen Ice Spice till vänster. Swift är på arenan i Las Vegas för att se sin pojkvän Travis Kelce i Kansas City spela NFL-finalen i amerikansk fotboll, Super Bowl. - Foto: David Becker/AP/TT

Swift på plats för Super Bowl

Alla "Swifties" kan andas ut. Den amerikanska superstjärnan Taylor Swift har med god marginal fullbordat sin långa resa från sin Japanturné till Las Vegas för att se pojkvännen Travis Kelce spela Super Bowl.


På den amerikanska fotbollsligan NFL:s konto på X, tidigare Twitter, syns artisten Swift vandra genom finalarenans katakomber tillsammans med skådespelaren Blake Lively och rapparen Ice Spice.

Kelces Kansas City Chiefs möter San Francisco 49ers i finalmatchen, som brukar vara den mest sedda tv-sändningen på hela året i USA.

Frågetecknen kring Swifts vara eller inte vara i publiken på matchen har varit en följetong som nästan överskuggat själva matchen i medierapporteringen och har kallats för "det största i-landsproblemet som någonsin existerat" av CBS. Hysterin har samtidigt fått tv-bolagen att hoppas på tittarrekord.

TT
/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!