Erika Persson pappa
Vad sa Erika Persson? - Foto: Fredrik Sandberg/TT

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.


Det är få som missat att vår svenska Hollywoodfru Gunilla Persson spenderat den senaste månaden i Sverige då hon i år är aktuell med Melodifestivalen 2024. Gunilla tog sig till kval men halkade där på målsnöret under helgens senaste deltävling. 

Med på tåget har hon haft sin dotter Erika Persson som idag är 21 år gammal. Även Erika har ett starkt sångintresse och Gunilla har vädrat i intervjuer att Erika nu ska gått in i ett samarbete med Sony Music. 

Erika Persson gör comeback med topless-bild: "Så vacker"

Erika Persson. Bildkälla: Fredrik Sandberg/TT

Intresset för Erika har alltid varit högt och både poddare och journalister drar i henne för att få veta mer om privatliv, relationer och resterande familj. 

Erika Persson slutar ta sin medicin: "De vill kontrollera oss"

Erika är för det mesta väldigt öppen och frispråkig. Men en fråga ville Erika dock inte svara på när Expressen frågade henne . Nämligen huruvida hon är i en relation eller inte.  

– Den typen av frågor kommenterar jag inte. Det är privat, svarade Erika då.

Erika Perssons oväntade ord om pappa 

Någonting som Gunilla pratat en del om i intervjuer är Erikas pappa, vilket det tisslats och tasslats kring i många år. Gunilla har fortfarande inte sagt vem det är men spekulationerna – de är många. 

Gunilla har bland annat sagt att hon "på grund av ett avtal" inte kan säga för mycket om pappan men att hans pengar är en del av hennes årliga inkomstkälla. 

Gunilla Persson och dottern Erika vid minglet på festivalhotellet Quality Royal Corner. Bildkälla: Johan Nilsson/TT

– Jag klarar mig bland annat med pengar från Erikas pappa. En man som inte kan försörja sin kvinna är ingen riktig man enligt min åsikt, sa Gunilla då.

– Hon kommer inte att behöva jobba en dag i sitt liv, berättade Gunilla för GP.

Men nyligen när Erika ensam blev intervjuad av Aftonbladet så sa hon någonting helt annat. 

Erika Persson sa nämligen helt tvärt om, att hon inte alls får pengar av pappan.  

Kaos bland Gunilla Perssons fans efter bilden på dottern Erika

– Jag kan inte riktigt kommentera det där men varken jag eller min mamma är stöttade ekonomiskt av min pappa, sa hon då. 

På frågan om kontakten med pappa svarade hon: 

– Jag har ingen relation till honom.

Därför har Erika Persson nobbat både "Idol" och "Talang"

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.