Gunilla Perssons dotter Erika Persson
Gunilla Perssons dotter Erika Persson. - Foto: Instagram/who_is_erikapersson. Bilden är ett montage.

Erika Persson gör comeback med topless-bild: "Så vacker"

En hel del har hänt sedan Gunilla Perssons dotter Erika Persson var med i "Svenska Hollywoodfruar" som barn. Nu har Erika hunnit fylla 20 år och pluggar på college. Och på sociala medier gör hon succé.


Erika Persson, 20, är dotter till den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 63. Gunilla har varit ensamstående och tagit hand om Erika på egen hand. Vem Erikas pappa är har Gunilla valt att hålla för sig själv. 

Gunilla Persson om Erika Perssons pappa

Hans identitet är en välbevarad hemlighet, och i en intervju med journalisten Dorthe Skappel i norska programmet "God kveld" så berättade Gunilla för två år sedan mer om varför Erikas biologiska pappa är hemlig för omvärlden.

– Det är ett avtal kan man säga, att jag ska vara tyst om vissa saker. Det är av hänsyn till Erika, sa Gunilla då.

Gunilla Persson. Bildkälla: Stella Pictures.

Det gör Erika Persson idag 

Som liten syntes Erika i "Svenska Hollywoodfruar" med sin mamma, men sen dess har det hunnit hända en hel del i Erikas liv.

Erika går på college – närmare bestämt Pitzer College utanför Los Angeles. Hennes första termin gick som tåget, och Gunilla var eld och lågor när hon fick se Erikas toppbetyg i skolan.

Erika Persson har hunnit fylla 20. Bildkälla: Instagram/who_is_erikapersson

På Instagram har Erika nästan 60 000 följare, och hon är även aktiv på TikTok där hon lägger ut klipp då och då. På Instagram har Erika genom åren väckt mycket reaktioner, och i augusti var det en serie bilder som fick Erikas följare att oroa sig för hennes hälsa och menade att hon behövde söka hjälp.

Efter den uppmärksammade bilden la Erika ut ett foto från en brygga och lite naturbilder, men sedan dess har Erika legat lågt på Instagram. Fram tills nu...

Erika Persson gör comeback på Instagram med topless-bild

Under onsdagen gjorde Erika nämligen comeback på Instagram genom att dela med sig av en serie bilder där hon myste på klipporna i solen med sina vänner. På bilderna solar Erika topless och ska precis till att kyssa en tjej som tycks gå under namnet May.

I kommentarsfältet möter nu Erika massor av fina kommentarer från sina följare som skriver saker som "Så vacker!", "Fina tjejen", "Du är så real" och "Så himla vacker" var några reaktioner Erika fick på de fina bilderna.


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

1 timme sedan

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

1 timme sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

1 timme sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

2 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

idag 11:51
Det var år 2017 som Nicole Falciani fick ett viktultimatum av underklädesmärket Calzedonia. "Jag fick ett mejl där de skrev att de tycker att jag är för tjock".

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

idag 11:45
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.