Wilhelms (Edvin Ryding) och Simons (Omar Rudberg) relation kommer ut i offentligheten. Pressbild.
Wilhelms (Edvin Ryding) och Simons (Omar Rudberg) relation kommer ut i offentligheten. Pressbild. - Foto: Robert Eldrim/Netflix

Veckans filmer och serier – "Young royals" tillbaka

Sista omgången av "Young royals" kommer på Netflix och på bio driver Ernst De Geer med startup-världen i "Hypnosen". Här är veckans filmer och serier.


TV/STRÖMMAT

" Young royals " (11/3, Netflix).

I slutet av den förra säsongen släppte kronprins Wilhelm (Edvin Ryding) bomben i sitt tal i skolan och den tredje säsongen, som också blir den allra sista, handlar om hur han och Simon (Omar Rudberg) försöker hantera sin relation som nu blivit offentlig. Samtidigt smider rivalen August (Malte Gårdinger) planer i bakgrunden.

" The girls on the bus " (14/3, HBO Max).

Dramaserie om fyra kvinnliga journalister; veteranen, idealisten, karriäristen och Instagramprofilen som tävlar om scoop och brottas med relationer på en amerikansk valturné, tills de inser att de måste samarbeta.

" Mary & George " (8/3, SkyShowtime).

Julianne Moore spelar huvudrollen, som intrigerande mor till en son med växande inflytande vid det engelska hovet på 1600-talet, i detta kostymdrama i sju delar.

FILM (premiär 8/3).

Asta Kamma August blir hypnotiserad i i Ernst De Geers film "Hypnosen". Pressbild.

" Hypnosen ".

Paret Vera (Asta Kamma August) och André (Herbert Nordrum, "Världens värsta människa") söker sig till ett "startupläger" för att få fart på sitt företag, som gör en app för kvinnors hälsa. När Vera genomgår hypnosterapi för att släppa hämningarna blir hon så filterlös att det hotar företagets framtid. Ernst De Geer har regisserat dramakomedin.

Elizabeth (Natalie Portman) följer noggrant Gracie (Julianne Moore) i spåren i "May december". Pressbild.

" May december ".

Läraren Gracie (Julianne Moore) gjorde skandal när hon gifte sig med en elev. Många år senare flyttar skådespelaren Elizabeth (Natalie Portman) in hos familjen. Hon ska spela Gracie på film och vill lära sig allt om henne. Det hon möter är en familjeidyll med sprickor i sig och hon blir snabbt djupt insyltad i deras känsloliv.

Övriga premiärer:

"Brottet är mitt".

François Ozons nya film är en kriminalkomedi om två kvinnor vill in i den franska 30-talssocieteten.

"Damsel" (Netflix).

Millie Bobby Brown ("Strange things") spelar en prinsessa som bekämpar inte bara en illvillig prins utan även drakar.

"The Stones and Brian Jones" (14/3, TV4 Play).

Uppmärksammad dokumentär om den "bortglömde" medlemmen av Rolling Stones, som personifierade 60-talet.

TT
/
HBO
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!