Sean 'Diddy' Combs anklagas för misshandel av minst en kvinna. Arkivbild.
Sean 'Diddy' Combs anklagas för misshandel av minst en kvinna. Arkivbild. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Exflickvännen till "Diddy" tackar för stöd

Sean "Diddy" Combs exflickvän Casandra "Cassie" Ventura uttalar sig för första gången efter att film från en övervakningskamera som visar hur Combs misshandlar henne publicerats av CNN.


I ett inlägg på Instagram tackar Cassie, som är r'n'b-artist och skådespelare, för stödet.

"Våld i nära relationer är det stora problemet. Det bröt ned mig till att bli någon jag aldrig trodde jag skulle bli. Med hjälp av hårt arbete mår jag bättre i dag, men jag kommer alltid att återhämta mig från mitt förflutna", skriver hon.

Cassie uppmanar också alla som tar del av inlägget att börja tro på offren, redan första gången man får höra en historia.

I videoklippet som CNN publicerade visas hur Diddy attackerar Cassie så att hon ramlar, varpå han sparkar henne och släpar henne runt i korridoren bland annat genom att dra henne i håret.

Cassie lämnade in en stämningsansökan mot expojkvännen i november i fjol, men parterna nådde förlikning i fallet redan dagen därpå medan Diddy förnekade anklagelserna.

Diddy har sedan videon publicerades 19 maj själv lagt ut en video där han ber om ursäkt och säger att hans handlingar i övervakningsfilmen var "oförlåtliga".

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!