Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Pink är bisexuell

Nöje | 03/05/2009 16:24

"Jag skäms inte längre".

I en öppenhjärtig intervju bekräftar den manhaftiga sångerskan Pink ryktena. Trots att hon numera är återförenad med sin man, Carey Hart, som hon separerade från förra året, säger hon till News of the World:

–Jag skulle vara precis lika lycklig med en kvinna. Jag är inte komplicerad. Jag sjunger om kärlek i alla dess former och färger.

I åratal har Pink - vars riktiga namn är Alecia Moore - förnekat att hon någonsin varit med en annan kvinna. Men förra året berättade hon att hon provat att vara med tjejer, men att hon aldrig skulle kunna inleda ett förhållande med en kvinna.

–Jag gillar helt enkelt män för mycket, sa hon till hollywoodheartbreaker.com.

I intervjun med News of the World målar hon också upp en bild av att bisexualiteten mer och mer kommit att bli en trend. Något som hon inte tror på.

–Det verkar som att bisexualitet numera är en trend. Jag tror inte på trender. Jag tror på mig, säger hon till News of the World.

Skrivet av: