Söndag 9 Maj
Stockholm

Tevestjärna gör countrymusik

Jennifer Love Hewitt skriver material till countryplatta, avslöjar pojkvännen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Jennifer Love Hewitt är tevestjärnan som slog igenom som ett av de fem syskonen Salinger i serien Party of 5 (den hette Ensamma hemma i SVT) på 90-talet. Hon hade också en av huvudrollerna i tonårsskräck-succén I know what you did last summer och även dess uppföljare, med den fantastiskt roliga titeln I still know what you did last summer.

Det är nästan lika kul som namnet på uppföljaren till Ashton Kutcher-komedin Dude, where's my car?, som någon briljant person valde att döpa till Seriously dude, where is my car?.

De senaste åren har Jennifer synts i spökserien Ghost whisperer, som hon även producerar. Det var under inspelningen av densamma som hon träffade nuvarande kärleken, komikern Jamie Kennedy.

Det var också Jamie som kläckte nyheten om Jennifers eventuella countrykarriär till www.people.com. Enligt Jamie skriver hon material hemma på kammaren, och han berättar också att hennes röst är väldigt bra.

Det vore inte första gången som Jennifer ger sig in på en musikkarriär, hon har släppt fyra plattor med några mindre hitsinglar. Det senaste kom 2002.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela