Britneys nya singel?

Nya skivan är på väg. Nu verkar den första singeln ha läckt ut.


"Candy from Strangers" är Britneys nya singel om man ska tro bloggen Celebitchy.com. Låten har redan läckt ut på youtube i en omixad version. Och det är en duett mellan Britney och raptvillingarna Laze & Royal som bara är 19 år gamla. Soundet påminner en hel del om stjärnans senaste singel "Break the Ice" som blev en hit. Om nu låten är äkta så verkar hitfaktorn vara ganska hög också den här gången. Men risken finns ju alltid att det är någon som vill ha lite extra uppmärksamhet. B-kändisen Heidi Montag gjorde det.

Lyssna på Britneys (?) senaste singel:

Skrivet av:

Senaste nytt

Här är kläderna Robinson-Toves kille inte gillar att hon bär

2 timmar sedan

Därför pratar Karolina "VonTilander" Tilander med brytning: "Jag har..."

3 timmar sedan
Karolina "VonTilander" Tilander är ett stort namn både på TikTok och nu i Robinson 2023. Något många har reagerat på är hennes brytning – och nu berättar Karolina mer om det hela...

Marie Serneholt 11 år efter uppbrottet: "Om jag skulle träffa Måns i dag..."

3 timmar sedan
Måns Zelmerlöw gick från Idol-deltagare till en av Sveriges mest älskade artister och programledare. Men hur mycket vet du egentligen om Lundasonen? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenska folket googlar om Zelmerlöw.

"Shane MacGowan var en fantastisk poet"

3 timmar sedan
Shane MacGowan var så mycket mer än "A fairytale of New York", tycker GP:s musikjournalist Johan Lindqvist som minns en stor poet, sångare och outsider.

Han blev den irländska musikens enfant terrible

idag 13:08
Den irländsk-engelska musikens enfant terrible har avlidit. Shane MacGowan var känd för sitt vilda festande, sin raspiga röst – och allas favorit-jullåt "Fairytale of New York".

The Pogues-sångaren Shane MacGowan död

idag 13:00
Artisten Shane MacGowan har avlidit, uppger Sky News. MacGowan, som var sångare i bandet The Pogues, blev 65 år.