Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Svenskarna bakom Britneys skiva

- 16/09/2008, 16:40 -

Hennes första svensksamarbete sålde 25 miljoner. Nu slår de påsarna ihop igen.

Britney Spears vill åter nå tronen som popprinsessa. Hennes hemliga vapen för att nå dit är svenskar. Idoljuryns Anders Bagge och Max Martin kallas åter in igen.

Max Martin som skrev superhitsen "Baby one more time" och "Oops! I did it again". Britneys största singel "Toxic" skrevs av Bloodshy & Avant som ligger på Anders Bagges bolag. Det är de som nu ska göra nya skivan "Circus".

– Det stämmer bra det. Vi har skrivit en massa låtar till hennes nya album, säger Christian Wåhlberg, från Bagges bolag, till Expressen.

Britney Spears gjorde storslam på MTV-galan härom dagen. Där vann hon hela tre priser. Snacka om comeback. Men Britney vill mer än så. Hon vill bli lika stor som i hennes ungdomsår. Innan fylle- knark- och skinnskalleskandalerna. Men Britney är ingen söt flicka längre utan påminner mer om en amerikansk husvagnsmorsa. Men även skivan "Blackout" var uträknad på förhand. Svenskarna har lyckats förut.

Om en vecka släpps singeln Womanizer.

Skrivet av: