Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jill Johnson sjunger in julen på Grand Hôtel

Nöje | 01/06/2009 16:45

"Alla som känner mig vet att julen är min absoluta favorithögtid!"

Mitt under den stekheta sommarvärmen bjuder anrika Grand Htel i Stockholm på glögg och julskinka. Den första juni släpptes nämligen biljetterna till Grands julshow som pågår vid 16 tillfällen mellan den 24 november och 19 december.

Nyheter24 haffade en brunbränd Jill Johnson, på blixtvisit i Stockholm för att berätta om årets show: Jill's Jul på Grand.

–Alla som känner mig vet att julen är min absoluta favorithögtid! För mig är julen en tid för gemenskap, god vällagad mat, musik, fest och förväntningar, säger en stolt och glad Jill Johnson som länge velat göra en julshow på Grand.

För tio dagar sedan kom Jill hem från Nashville, USA där hon redan spelat in alla låtarna till höstens platta som släpps i oktober. Och i går befann hon sig på en strand i Kreta. Trots att julen känns långt borta lyser hon upp när den kommer på tal.

Vilket är ditt bästa julminne?

–Jag har nästan bara bra julminnen. Jag är alltid med familjen och det är det bästa för mig. Däremot kan jag berätta om mitt sämsta julminne.

–Jag var 18 år och fick för mig att jag skulle jobba i funäsdalen. Och alla förutom jag hade familjen i närheten så de smet iväg på julafton. Själv fick jag sitta alldeles själv i mitt lilla rum med en liten säng, utan teve och tycka synd om mig själv. jag grät och var så olycklig, berättar Jill Johnson till Nyheter24.

Är du inte orolig för att det blir likadant nu?

– Nej, verkligen inte. Alla möjligheterna finns här. Vägarna är oändliga.

Vad kan vi förvänta oss av din julshow på Grand?

–Självklart kommer jag bjuda på ett par julklassiker. Om det lutar åt svenska eller utländska vet jag ännu inte. Troligtvis amerikanska eftersom jag flirtar lite med högt tempo i rockcountryns tecken.

–Det kommer också vara rätt så mycket prat, personliga anektdoter och utbyte med publiken. Ju mer jag bjuder på mig själv desto roligare blir det.

– Sedan hoppas jag kunna välta några bord i slutet så att det blir lite drag, hahaha.

Hur ser din sommar ut?

–På tisdag flyger jag tillbaka till Kreta och bara tar det lugnt. Sommaren kommer överhuvud taget bli väldigt lugn och avslappnad. Jag kommer kanske ha fyra eller fem framträdande, säger Jill Johnson, till Nyheter24.

Skrivet av: