Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nyheter24 presenterar: Festival24

Nöje | 03/06/2009 19:12

I dag drar festivalsajten Festival24 igång.

Festival24 är Nyheter24:s nya storsatsning på musik och festivaler. Sajten ligger uppe från och med i dag 3 juni och fram till 31 augusti.

Med sajtansvariga som journalisten och festivalproffset Gustav Gelin och fotografen Linn Stålberg kommer vi alltid ha de bästa bilderna och det hetaste skvallret. Dessutom utlovar heta artistbloggare som Mange Schmidt, Lasse Lindh, Simon Norrsveden och Jonna Lee ta med läsaren till backstagebaren, till ridern eller varför inte till campingen?

– Jag vill se Pete Doherty på Peace & Love eftersom jag av olika anledningar har lyckats missa honom förut. Och så givetvis Pet Shop Boys på Roskilde, The Pains of Being Pure At Heart på Emmaboda och My Bloody Valentine på Way Out West, säger Gustav, som för övrigt räknat ut att han tilllbringat runt 4-5 månaders effektiv tid av sitt liv på diverse festivaler.

Och outfitten då? För regn, rusk eller stekande solsken? Då har Linn Stålberg ett givet svar:

– Jag kommer röra mig i tights resten avgörs av vädret. På kvällen slår jag ett par skyhöga klackar i taket...

Kolla in Festival24 här!

Skrivet av: