Tom Jones är tillbaka

Gamlingen är tillbaka. Efter 15 år släpper han nytt.


Han har sjungit med svenska Cardigans. Fått sina gamla godingar remixade. Men Tom Jones har inte släppt eget material på över 15 år. Och få trodde väl att han skulle hinna göra det innan han hamnade i kistan. Så fel de fick. Den 68-åriga sångaren går nu ut med en fantastisk nyhet till alla över 50. Ett nytt album är på väg. Soundet är lite retro. Och inspirationen? Ja, den kommer från självaste Amy Winehouse.

– Vi har funderat på det här retro-soundet en tid nu och Amy Winehouse, det var hon som knäckte det. När hennes album kom ut ringde min son mig på en gång och sa "Lyssna på det här.", säger stjärnan till AP.

Tom hoppas att den blir en succé i hans nuvarande hemland USA.

– Hittarna som jag nyligen haft har alla varit europeiska. Jag har haft stora framgångar internationellt. Något som smärtar mig för jag bor ju här och gör de flesta av mina shower i Amerika.

"24 Hours" heter det och kommer ut i handeln i november.

Kolla in Tom Jones hit med Cardigan:

Skrivet av:

Senaste nytt

Svenskiranske regissören gör drama om Trump

Köpet av Peter Jacksons teknik en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Köpet av Peter Jacksons bolag en flopp

Mjukvarutillverkaren Unity skrotar stora delar av ett miljardprojekt kopplat till specialeffektsteknik, som man köpte av storregissören Peter Jackson för bara två år sedan.

Dynamostipendiet till nattfestival

Konstnärsnämndens Dynamostipendium går till Märta, Karin och Linnéa Nylund – som driver ”European festival of the night”.

Tittarnas ilska mot Hela Sverige bakar i TV4: "Dags att sluta titta"

Det senaste avsnittet av TV4:s "Hela Sverige bakar" bjöd på storslagen dramatik, men alla tittare är inte helt nöjda med juryns beslut. "Det här avsnittets domslut förstörde hela tävlingen", skriver en person i sociala medier.

Kadefors tillbaka – första romanen på tio år

I april nästa år kommer Sara Kadefors med boken "Silver". Det är författarens första vuxenroman på tio år. Handlingen kretsar kring manusförfattaren Ellen som försöker finna meningen med livet efter en skilsmässa och när barnen har flyttat hemifrån.