Videon som avslöjar Madonna

Popdrottningen ramlar på scen. Är inte lika ung längre.


Är Madonna evigt ung? Nja, inte riktigt. När popdrottningen höll konsert i Lissabon i veckan lyckades inte den vältränade 50-åringen hålla balansen ordentligt på scenen. "Rockmormor" drattar på ändan i ett videoklipp som läckt ut på nätet. För trots skriverierna om stjärnans välbehållna kropp ser Madonna ut att bli ännu mer manisk med sitt tränande för att behålla ett ungt yttre. Bilderna på henne utanför gymmet blir allt fler och fler.

Nya Madonna-turnén har blivit kantad av skandaler. Senast totaltförstördes gräsmattan på stadion i Frankfurt som publiken stod på med resultat att en fotbollsmatch dagen därpå fick blåsas av.

Se videon där Madonna ramlar:

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Fransk rappare dömd för mord

1 timme sedan

Sara Shirpey om skådespeleriet: "Inte något jag tänkte att man kunde jobba med"

igår 16:45
Sara Shirpey är en svensk skådespelare som medverkat i ett antal större svenska produktioner bland annat krimserien "Top Dog" från år 2020. Nu är hon återigen aktuell i den nya serien "Taelgia".

Patrick Ekwalls två gyllene knep för bra sex: “Som en dans”

igår 16:26
Sportjournalisten Patric Ekwall, 58, berättar om kärlekslivet i en intervju med Martin Björk. Då delar han med sig av sina två gyllene tips för bra sex.

Folkkära Tunnelbane-Nettan om singellivet: “Tror att man vill brottas”

igår 14:59
Jeanette "Tunnelbane-Nettan" Höglund, pratade om sitt singelliv i en intervju med Martin Björk. Hon berättar om vad mäns fördomar om henne på grund av hennes yrke "Nej jag har tappat hoppet alltså".

Kommer ni ihåg Nemo Hedéns grova tatuering?

igår 14:48
Nemo Hedén blev känd i skandalsåpan "Kungarna av Tylösand. Nu är han nykter och driver två poddar. Här är allt du vill veta om 36-åringen.

Stugfixarna Norge-Halvor blev av med jobbet: "Utkastad med huvudet före"

igår 14:46
Halvor Bakke är programledare för det populära TV3-programmet "Stugfixarna Norge". Men 52-åringens karriär har varit långtifrån spikrak. – Jag blev av med jobbet och blev utkastad, berättar Halvor i en intervju med Nettavisen.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.