Bildextra: Madonna med adopterade sonen

Finns knappt några bilder på mamman och sonen tillsammans.


Det har funnits försvinnande få bilder på Madonna och adopeterade sonen David Banda. Tillsammans lämnade de Kabbalacentret imorse där förbipasserade tog sig en nyfiken blick på pojken.

Det var i oktober 2006 som Madonna fick syn på den lille pojken på ett barnhem under en välgörenhetsresa till landet. Så sent som i maj fick den omtalade adoptionen klartecken från advokater i sonens hemland Malawi. Den dröjande domen kan ha varit en bidragand orsak till varför Madonna inte velat ta med sonen ut i rampljuset.

Medan 12-åriga dottern Lourdes njuter av uppmärksamheten och utmärkelserna som stilikon, verkar lilla David tvärtom inte njuta särskilt mycket av fotoblixtarna.

Skrivet av:

Senaste nytt

TV4 ändrar Bonde söker fru – så blir nya programmet: "Vi går ett steg längre"

Ny festival satsar på schlager

I maj är det premiär för en ny festival på Stockholms stadion. Under endagsevenemanget Drömmen avlöser schlagerstjärnor som Carola, Charlotte Perrelli och Army of Lovers varandra.

McCartneys gitarrist död

1 timme sedan
Musikern Denny Laine är död. Den brittiske multiinstrumentalisten slog igenom i bandet The Moody Blues på 1960-talet, ett band som fick en hit med låten "Go now".

Hooja och Stenström till "Musikhjälpen"

2 timmar sedan
Hooja blir första gäst när "Musikhjälpen" drar i gång på SVT och i Sveriges Radio nästa vecka. Skogsdisco-duons liveframträdande följs under programmets premiärkväll av Cornelia Jakobs, enligt ett pressmeddelande från SR.

Veckans film och serier – Chalamet som Wonka

3 timmar sedan
Hugh Grant som en Oompa Loompa, Bradley Cooper i lösnäsa och historien om hur prins Williams träffade Kate. Det är några av höjdpunkterna på tv och bio. Här är veckans filmer och serier.

Danyel Couet vinner Kockarnas kamp efter rysare – detaljen avgjorde

igår 21:00
Det var under tisdagskvällen som Kockarnas kamp revanschen avgjordes i TV4 och vinnande ur slutstriden gick Danyel Couet. "Det känns helt fantastiskt", sa han efter att hans namn ropats upp av Pär Lernström.