Se Steven Tylers scenfall - fick sy 20 stygn

Föll från scenen - fick sy 20 stygn i rygg och huvud.


Steven Tyler, sångaren i Aerosmith, blev allvarligt skadad efter ett fall från scenen under en konsert i Buffalo.

– Jag landade på ryggen. Efter att ha fått 20 stygn i ryggen och bakhuvudet samt brutit min vänstra skuldra, kan jag säga att jag är tacksam för att jag inte bröt nacken, säger Steven och tillägger att han under sin karriär fallit från scenen hela fyra gånger, enligt Ekstrabladet.

I en intervju tackar Steven polisen och ambulanspersonalen för att de hjälpte honom – annars hade han kunnat dö av inre blödningar.

–Jag vill gärna tacka poliskåren och ambulanspersonalen som hjälpte mig till sjukhuset innan jag blödde ihjäl. Och tack till alla läkare på sjukhuset Rapid City för att de lappade ihop mig igen, säger Steven enligt Ekstrabladet.

Se när Steven Tyler ramlar av scenen:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Polisen har särskild händelse under Eurovision

1 timme sedan

Bonde-Ellinors syrliga ord om Filip: "Jag är ledsen men..."

2 timmar sedan
Ellinor Eke-Göransson blev "Bonde-Ellinor" med hela svenska folket efter att hon träffat Filip Nilsson i Bonde söker fru 2021. När paret gjorde slut året därpå så var det många tittare som blev nyfikna över vad som hänt egentligen.

Masked Singer anmält fyra gånger: "Obehagligt"

2 timmar sedan
Masked Singer Sverige är en stor succé på TV4. Varje vecka lockar underhållningsprogrammet med Pernilla Wahlgren, Felix Herngren, Måns Zelmerlöw och Nour El-Refai miljonpublik. Men det finns en del detaljer som har fått tittarna att anmäla programmet.

Ryssland efterlyser regimkritisk författare

idag 12:46
Den ryska polisen har efterlyst författaren Daria Serenko. Det är ännu ett exempel på det allt hårdare klimatet för regimkritiker i landet.

"Stöld"-regissören: Vi har upplevt rasismen

idag 12:44
För regissören Elle Márjá Eira och huvudrollsinnehavaren Elin Oskal är det hat mot samer som skildras i filmen "Stöld" i högsta grad verklighet. Vi upplevde det faktiskt mitt under inspelningen, säger Elle Márjá Eira.

Det måste "Paradise"-deltagarna göra för att få ligga i huset

idag 12:33
Den nya säsongen av “Paradise” har haft premiär, och precis som tidigare så finns det strikta regler kring sex och samtycke. – Vi tänkte först det här med tummen upp skulle vara skit-cringe, säger deltagaren Josefine Horst.