Beyonce uppfostrades med aga

När Beyonce var ung och het tappade hon fattningen.


Beyonce har inte bara en bedårande vacker sångröst. Hon är också skötsam. Hon var också gospelsångerska innan karriären tog fart. Kanske därför hon inte är känd för några skandaler direkt.

Men en gång när hon var en ung och lovande sångerska gick det över huvudet. Då fick hon en smäll.

– När jag var 19 år var jag i en skivaffärer med mina föräldrar. Då spelades min låt och jag kände mig het. Det var några snygga killar som spanade in mig så jag började sjunga samtidigt som min mamma försökte prata med mig. Men jag igonerade henne helt, berättar Beyonce för Telegraph.

– Men jag ignorerade henne helt. Så hon slog till mig. Jag blev chockad. Då sa hon: "tror du att du är het för att din singel är ute. Ingen bryr sig. Du är mitt barn. Jag födde dig till världen och jag kan ta dig ifrån", säger Beyonce för Telegraph.

Detta är Beyonce tacksam för i dag. Det räddade henne anser hon från att glömma vad "som är viktigt".

Skrivet av:

Senaste nytt

Tommy Myllymäki saknades i Sveriges mästerkock – det hade hänt

Det jobbar Filippa Toremos pojkvän Kit Gabriel med – egentligen

I SVT Edits dokumentär Gravid utan att veta fick tittarna följa Filippa Toremos gravidresa. Nu får vi även bekanta oss med "baby daddyn" Kit Gabriel, som ger sin version av det hela i SVT:s uppföljning Pappa utan att veta.

Konstråd straffar inte politisk konst

1 timme sedan
Brittiska konståret – Arts Council England – som beviljar statligt kulturstöd, kommer inte att straffa organisationer som jobbar med konstnärer eller artister som gör politiska ställningstaganden. Det står klart i de nya riktlinjer som rådet publicerat, skriver The Guardian.

VLT drar in tjänsten som kulturredaktör

1 timme sedan
VLT är den senaste i raden av svenska tidningar som drar in tjänsten som kulturredaktör, skriver Journalisten. Fram tills nu har tidningen haft en separat kulturredaktör och en nöjesredaktör – nu slås de två tjänsterna ihop till en.

Jobbar tio veckor per år – så mycket tjänar Mikael Tornving

2 timmar sedan
Mikael Tornving har i flera intervjuer gått ut och berättat om sitt nya minimalistiska liv samt det faktum att han endast arbetar tio veckor per år.

Så bor Per Gessle på Strandvägen: "Försöker ha ett vackert hem"

2 timmar sedan
Per Gessle och hustrun Åsa bor i en etagevåning på en av Sveriges absolut dyraste gator – Strandvägen i Stockholm. Där möts besökarna av konst på toaletten och en väldigt dyr – och speciell – detalj. Ja, den involverar "bikiniklädda blondiner"