Torsdag 16 Sep
Stockholm

Beyoncé dissade nattklubb – stäms på miljoner

Att dra sig ur i sista sekunden kan bli en dyr affär. I alla fall om du heter Beyoncé Knowles och har lovat att uppträda på en nattklubb i Manhattan.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Beyoncé skulle uppträda nu på söndag på klubben M2 på Manhattan. Ägaren Joey Morrissey hade gått med på att betala Beyoncé den nätta summan 1,6 miljoner kronor i gage, skriver New York Post.

Men under onsdagen beslöt sig Beyoncé och hennes stab för att plötsligt dra sig ur. Trots att de skrivit på ett kontrakt som tvingade Joey Morrissey att lägga ner över en halv miljon kronor i förberedelser för showen, enligt klubbägaren själv.

– De sade att de var för upptagna med turnélanseringen och att de inte skulle hinna dyka upp på klubben säger Morrissey till Page Six.

För att återgälda det hela erbjöd sig Beyoncé att "dyka upp på klubben och hänga runt någon timme". Något som inte faller klubbägaren i smaken. Alls.

– Jag menar, vi har sålt kuvert för tustantals dollar och lagt en halv miljon kronor på rätt utrustning och mixerbord. Vad gör en timme med henne, minglade hos oss då? De har dessutom varit helt ovilliga att förhandla fram ett nytt datum.

Nu planerar klubbägaren att stämma Beyoncé på miljonbelopp. Han hävdar att hans klubb har fått sitt rykte förstört, skriver Page Six.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela