Tre knivskurna på The 02 Arena

Vittnen klagar på obefintliga säkerhetsrutiner.


LONDON. En knivskars allvarligt och två lindrigt på Urban Music Awards i London sent i går kväll. Trots att ingen fick livshotande skador, fick alla åka med till sjukhus.

Över 5 000 människor hade samlats på The O2 Arena och panik uppstod efter att en man knivskurit tre andra gäster.

Enligt ett vittne ska det ha flygit champagneflaskor över allt. Själv hade vittnet gömt sig under ett bord. Ett annat vittne var förvånad då det inte hade funnits några säkerhetsrutiner vid insläppet.

– Om du går in på en klubb blir du skannad. Men säkerheten var obefintlig på arenan, sa ett vittne enligt Sky News.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efter succén: "Sluta leta efter min stalker"

Årets museum ligger i Göteborg

Ett museum som genomgått en flera år lång förvandlingsprocess får utmärkelsen Årets museum. Sjöfartsmuseet Akvariet i Göteborg vann i konkurrens med Bildmuseet i Umeå och Eskilstuna Stadsmuseum.

PJ Anders Linder lämnar tidskriften Axess

Tidskriften Axess Magasins chefredaktör PJ Anders Linder lämnar posten efter elva år. Han efterträds av Nina Solomin, för närvarande kulturchef på nyhetsmagasinet Fokus.

Därför är Steffi Mendez extremt känd – utanför Sverige

1 timme sedan
Stephanie "Steffi" Mendez är dotter till DJ Mendez, och utanför Sverige är hon extremt känd. Här är allt du vill veta om Steffi – relationen med Dante Lindhe, familj, barn, jobb och mycket mer.

Pernilla Wahlgren flyttar: “Har lite hybris”

1 timme sedan
I ett Instagram-inlägg berättar Pernilla Wahlgren om flytten, något som hon förklarar ha "lite hybris" över. Nu hamnar hon nämligen på samma ställe som Sarah Jessica Parker.

Robinson-Hannas svar på Charlottas anklagelse: "Onödigt"

2 timmar sedan
För Charlotta Hedlund, 30, var det "en chock" när hon hörde vad några av de andra "Robinson"-deltagarna sa om henne i synkar. Men enligt Hanna Danemyr, 45, finns en enkel förklaring. – Att gå i klinch med någon när man lever under de förhållanden vi gjorde, skulle bara skapa en otrevlig stämning, säger hon till Nyheter24.