Eminem på gång efter nyår

Ny skiva med Eminem redan i Januari


Som nyheter24 tidigare rapporterat har Eminems nya skiva, "Relapse", som från början var tänkt att släppas under slutet av året, skjutits upp till nästa år. Tidigare uppgfter talade för att skivan skulle komma att släppas först under senvåren, men nu går rapparen ut och säger att den föväntas bli klar redan strax efter nyår.

– Vi tittar på första kvartalet, då talar vi typ om januari, februari, säger Eminem enligt NME.

För tillfället arbetar Eminem och Dr. Dre med att slutföra låtordningen på skivan som kommer vara Eminems första med nytt material sedan "Encore" från 2004.

Låten "Im Having a Relapse" förväntas vara med på skivan.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.