Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Keith Richards slutar dricka

1 av 5

All Over Press

2 av 5

All Over Press

3 av 5

All Over Press

4 av 5

All Over Press

5 av 5

All Over Press

Nöje | 25/01/2010 17:26

Rolling Stones-gitarristen har fått nog av sprit.

Den legendariska Rolling Stones-gitarristen Keith Richards, 66, har tidigare lovat sig själv – och andra – att han aldrig kommer att sluta dricka sprit.

Men nu har Keiths läkare sagt åt honom på skarpen, vilket resulterat i att Keith inte har rört en droppe alkohol på fyra månader, skriver The Sun.

Beslutet att sluta dricka blev även enklare efter att Keith sett hur bandkollegan Ron Woods liv helt slagits i spillror på grund av spriten, skriver The Sun.

– Det finns inga garantier att det kommer att hålla, men han har varit nykter i 4 månader nu, säger en vän till Keith till The Sun.

Keith Richards har otroligt nog överlevt över 40 år av hedonistiskt festande med starksprit och tunga droger som heroin och kokain.

I många år ryktades det även att Keith Richards tvingades uppsöka en exlusiv klinik i Schweiz för att byta ut allt sitt blod i kroppen. Anledningen? Det var helt förgiftat av droger och alkohol...