Stockholm

Axl slängde ut talangscout

Tom Zutant: Det är människorna omkring Axl som får honom att hata mig.


Läs mer

HOLLYWOOD. Sedan Guns n' Roses slog igenom har det varit en person vid rodret. Axl. Det är inte att gå för långt, att säga att bandet sedan början av 1990-talet, styrts genom chinese democracy.

Därför har också Axl stött sig med de flesta han haft omkring sig. Då, som nu. Senast den 18:e november, hände det nämligen igen.

Guns' hade anordnat en konsert på the Roxy Theater i West Hollywood och med i publiken satt Tom Zutant - mannen som signade bandet till Geffen Records på 1980-talet. Mannen bakom starten på den stora succén.

Mot slutet av konserten kom en säkerhetsvakt och hämtade Zutant, och eskorterade honom till dörren. Axl hade fått höra att han var där. Varför det blev så är det få som vet. Men Zutant har sina aningar.

– Det är tråkigt med sant. Jag fick följa med vakten ut från Roxy när det var tre låtar kvar. Men jag hängde kvar på trottoaren utanför och lyssnade tills bandet spelat färdigt, säger Zutant.

Den ödmjuke Zutant säger att han älskar Axl trots det som hände. Och att den nya plattan är genialisk. Dessutom vill han klargöra att det inte är Axls eget fel att de inte snackar längre.

– Det är trist och en besvikelse att folket vid Axls sida som ljuger om mig. Det är dem som får Axl att tycka illa om mig, menar Zutant enligt Contact Music.

Video: Axl Rose Vs. Vince Neil i början av 1990-talet

Video: Axl startar ett upplopp i Maryland Heights 1991

Video: Kurt Loder - "It's Good To Have Him Back"

Skrivet av:

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.