Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Michaels osaliga ande talar med ex-frun

1 av 3

All Over Press

2 av 3

All Over Press

3 av 3

All Over Press

Nöje | 10/02/2010 10:57

Lisa Marie Presley pratade med Michael Jackson för bara en vecka sedan.

Michael Jacksons osaliga ande bönade och bad hans ex-fru Marie Presley att förlåta honom under en seans, har en vän till Lisa Marie avslöjat.

Karen Faye, som var Michael Jacksons makeup-artist, berättade att hon och Lisa Marie, 42, kontaktade Michael Jacksons ande under en seans förra veckan, skriver The Sun.

– Han verkade vara på ett uppdrag att nå ut till människor i sitt liv och be om förlåtelse. Michael förklarade sina fel och brister och ville att vi skulle förlåta honom. Han verkade väldigt orolig, säger Karen till The Sun.

– Men när han pratade med Lisa var han mer uppsluppen och avslappnad. Han sa 'Du tog så väl hand om mig och jag är ledsen att jag sårat dig så mycket.'

Elvis Presleys dotter Lisa Marie Presley gifte sig med Michael Jackson 1994. De skilde sig efter 18 månader.

År 2002 rapporterades det om att Lisa Marie kontaktade sin avlidne far för ett godkännande innan hon gifte sig med skådespelaren Nicolas Cage, skriver The Sun.