Onsdag 22 Sep
Stockholm

Barker återhämtar sig helt

Läkarna gör ett uttalande för första gången om Barkers tillstånd.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Travis Barker och Adam "DJ AM" Goldstein väntas återhämta sig helt. Den bedömningen gör hans läkare vid Augusta Georgia Burn Center, där de båda för tillfället är intagna. Efter den svåra flygolyckan på Columbia Metropolitan Airport i USA, där fyra dog, har det varit oklart hur behandlingen har fortgått. Tillståndet har beskrivits som allvarligt, men stabilt.

Läkarna Fred Mullins och Joseph M Still sa på en presskonferens att den förre Blink 182-trummisen Travis Barker, 32, och Adam Goldstein, 35, behandlas för andra och tredje gradens brännskador på intensivvårdsavdelningen. Det kan ta upp till ett år för de att helt återhämta sig, men de fick inga andra skador, skriver People.com

- Eftersom både Barker och Goldstein i överlag är vid god hälsa och inte fick några andra besvär från flygkraschen, förväntar vi oss en full återhämtning, sa Mullins.

Däremot vill läkarna över huvud taget inte gå in på deras känslomässiga tillstånd, utan säger att 45 procent av alla brännskadade brukar få psykiska besvär i någon form.

Mullins avslutade presskonferensen genom att tacka alla fans och be om att pressen försöker lämna de i fred:

- Familjerna vill rikta sitt tack till alla fans över hela världen för deras böner och uppmärksamhet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela