Lundell i storbråk om nya skivan

Nya skivan Omaha har orsakat storbråk mellan Ulf Lundell och Kjell Andersson.


Nya skivan Omaha har blivit en riktig storsäljare. Men den verkar också ha varit anledningen till ett storbråk mellan de gamla kollegorna Ulf Lundell och Kjell Andersson. En återförening som knappast blev en hit.

- Det var krasch dag två. Han kan verkligen klampa in som en elefant i en porslinsbutik, säger Ulf Lundell till Expressen och fortsätter:

- Han lägger ner ett enormt engagemang, men det gränsar till despoti och diktaturfasoner. Det har varit en strid.

Enligt Ulf Lundell själv fick han använda diplomatiska varvat med ultimatum för att få arbetet att fungera. Men slutdomen är ändå hård.

- Jag skrev till Kjell att det var den värsta skivinspelningen jag varit med om, vi ses om sju år, säger Ulf Lundell enligt Expressen.

Men missnöjet med den nya albumet Omaha blivit för mycket för artisten. Nu släpper han sin egen version av skivan. Missnöjet är extra stort med låten "Innan 20 på 19". Bara en av de låtar som Lundell anser att Kjell Andersson förstört med alltför mycket synt och körsång. Men om den nya skivan säger han:

- Den ska ut om en månad. Där finns inga pålägg, inga körer. Det är en fantastisk bra platta, säger Ulf Lundell till Expressen.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!