Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kent blir karaokespel

- 08/04/2010, 16:21 -
Du kan snart sjunga med i klassiker som "747", "Kärleken Väntar" och "Frank".
1 av 2

Du kan snart sjunga med i klassiker som "747", "Kärleken Väntar" och "Frank".

All Over Press

2 av 2

All Over Press

Det populära popbandet Kent blir karaoke - de får sitt egna tevespel.

Bandet Kent blir nu karaoke. Det är det populära spelet Singstar som kommer att släppa en speciell Kent-utgåva till sommaren. Det är ett samarbete mellan bandet, Sony Music och Playstation-distributören Nordisk Film

– Det är ett unikt samarbete. Kent vill nå ut till en ny publik. Vi tror väldigt mycket på det här, säger Playstation-chefen i Sverige, Erik Grohman till Aftonbladet.

Det här är dock inte Kents första instick i tevespelsbranschen, de var nämligen med i Guitar Hero World Tour, med låten "VinterNoll2". De har även haft med tre låtar i föregångare av Singstar "Columbus", "Kräm" och "Om du var här".

Spelet kommer att släppas till både Playstation 3 och Playstation 2. PS3-versionen kommer att ha 25 låtar medan versionen till den något äldre konsolen kommer att innehålla 20 låtar.

Kent blir det andra svenska bandet som får ett Singstar-spel. ABBA, har också en egen utgåva - som har sålt i 1,7 miljoner exemplar. Men vad Kent tjänar på det här projektet vill inte Grohman gå in på.