Tisdag 19 Okt
Stockholm

Darins nya partyliv

Efter att ha bosatt sig i Berlin har Darin fallit för nattlivets frestelser.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Darin slog igenom med dunder och brak 2004 och tog sig snabbt en plats i varje flickas hjärta. Då var han noga med att hålla uppe en helylle image inte helt olik den Britney Spears hade under sina första år i rampljuset. Likt många barnstjärnor före honom är han nu mån om att revidera den offentliga bilden av sig själv och föra fram nya tuffare sidor. I Aftonbladet talar Darin ut om sommarens fortköring som kom att kosta honom körkortet.

– Jag mådde piss den dagen. När jag kom fram till Berlin ville jag ha kul och festa järnet. Så jag ringde mina dansare och sa: See you at the club. Jag kom hem klockan nio morgonen efter.

Händelsen satte så stora spår i Darin att han beslutade sig för att skriva en låt om den. Låten kommer vara med på hans nya skiva som når svenska butiksdiskar och en torrent site nära dig i december.

Om sitt nya vilda liv i Berlin säger Darin.

– Jag har många kompisar där nu. Jag började gå ut mycket. I Berlin kan man gå och käka klockan fem på natten om man så vill.

Darin uppger även att han numera är singel efter att under en period haft en flickvän i Berlin. På frågan om han längtar efter ett förhållande svarar han Aftonbladet.

– Det går upp och ner, ibland vill jag vara ifred samtidigt som det är skönt ibland att ha någon där. Men nu vill jag fokusera på min musik.

Det kan behövas, i alla fall om han vill rädda sin karriär här hemma i Sverige som senaste åren gått i stå.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Nästa artikel
Darin är tillbaka