Stockholm

Darin är tillbaka

Den unge pojken har blivit man. Nu är det comeback som gäller för Darin Zanyar.


Läs mer

Många minns kanske lite förläget hur Darin gjorde sina höftjuck under teves Idol. Men pojken som älskar Michael Jackson har nu blivit man. Visserligen älskar han fortfarande sin idol men den är gången är det Darin själv som fattat pennan och skrivit en stor del av sin musik till nya comeback-skivan Flashback.

– Jag älskar att skriva och har skrivit sen jag var 14. Så nu har jag även börjat skriva en del åt andra och jag blev faktiskt uppringd av Warner för ett tag sen som ville ha hjälp med deras nya satsning, ett pojkband, säger Darin till Finest.

Men precis efter Idol så fick du ju ett antal färdiga låtar som du skulle framföra, hur kändes det?

– Den musiken passade mig just då. Jag var 17 år och det passade bra med pop men jag visste hela tiden själv vad jag ville göra och att ”Money for nothing” skulle bli min debutsingel. Det jag däremot inte visste så mycket om var själva branschen men ju mer involverad man blir desto mer förstår man.

Hur ser framtiden ut efter skivsläppet?

– Nu gäller det att promota skivan och jobba med den både här hemma och utomlands. Sen kommer en andra singel och ikväll spelar jag på Fryshuset. Det är Myspace som anordnar gratiskonsert och det blir första gången folk får höra de nya låtarna. Det ska bli både kul och spännande!, säger Darin till Finest.

Redan har Sveriges stjärnskott hyllats för sin nya skiva och en Darinhysteri som för tre år sedan är inte helt osannolikt. Den nya skivan Flashback når butikerna den 3 december.

Beathing your love med Kat de Luna:


Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.