- Foto: Pontus Lundahl/SCANPIX

Melody Club splittras – i protest mot Melodifestivalen

"Skönt att slippa ett gäng snåla smålänningar".


Syntpopbandet Melody Club är klara för svennefesten Melodifestivalen. Men bandets trummis Andy A Miltvedt vägrar att vara med i jippot och hoppar nu av bandet. Han vill "absolut inte vara med i Melodifestivalen", säger han till Aftonbladet.

Andy A har spelat med Melody Club sedan 2005, och nu tycker han att det ska bli befriande att inte spela med bandet längre.

– Det är skönt att slippa Melody Club, ett gäng med snåla smålänningar. Jag tycker inte att det är ett intressant sammanhang att vara med i för min del. Hade jag varit med i Melodifestivalen hade jag tvingats spela musik som jag inte står för. Plus att man spelar playback där så det finns ingen anledning att vara med om man är seriös, säger han till Aftonbladet.

Andy A kommer att ersättas av trummisen Richard Ankers.

VIDEO: Melody Club –  Palace Station

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.