1 av 3
- Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
2 av 3
- Foto: ANNIKA AF KLERCKER / SCANPIX
3 av 3
- Foto: ANNIKA AF KLERCKER / SCANPIX

Andreas Kleerup: "Man kan inte begära fucking allt"

Andreas Kleerup slog för en tid sedan sönder ett hotellrum. 32-åringen har lidit av ätstörningar sedan han var lite och kallades "tjockis". Nu talar han ut om ätstörningarna och drogmissbruket.


Andreas Kleerup, 32, har oddsen emot sig. Trots att han är en framgångsrik artist lider han av ahdhd, ticks, panikångest och torgskräck. Nyligen har han kommit ur ett drogberoende.

För en tid sedan försökte han begå självmord genom att överdosera tabletter, hjärtat slutade slå och han somnade.

– Jag har haft ätstörningar sen jag var liten, det var det som triggade i gång missbruk och sånt, förklarar han för Dagens Nyheter.

När Kleerup var barn blev han ofta retad för sin vikt och kallad "tjockis".

– Det där försvinner aldrig, ätstörningarna kommer att hänga kvar tills jag dör. Men jag har hellre ätstörningar och ticks än drogproblem. Man kan inte fucking begära allt, säger han till Dagens Nyheter.

 

Trashade hotellrum

Förra veckan avslöjades det att stjärnan slagit sönder ett hotellrum i Göteborg. Dessutom smet han utan att betala vare sig utcheckningen barnotan och räkningen från minibaren. Han erkände brottet och dömdes att betala 7500 för det förstörda rummet, 74 800 i böter och 500 kronor till Brottsofferfonden.

– När det har varit jobbigt med familj och barn nu, då kommer de fram och jag tappar hoppet, säger Andreas Kleerup till Dagens Nyheter.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Celine Dion om sjukdomen: Hoppas på mirakel

3 timmar sedan

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37
Nu har har den omtalade lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts. Huset är byggt med hjälp av en feng shui-expert och kostade 14 miljoner. Men det blev en riktig förlustaffär när paret sålde villan på Värmdö.

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.