Stockholm

Andreas Kleerup: "Man kan inte begära fucking allt"

1 av 3
. Foto: HENRIK MONTGOMERY / SCANPIX
2 av 3
. Foto: ANNIKA AF KLERCKER / SCANPIX
3 av 3
. Foto: ANNIKA AF KLERCKER / SCANPIX

Andreas Kleerup slog för en tid sedan sönder ett hotellrum. 32-åringen har lidit av ätstörningar sedan han var lite och kallades "tjockis". Nu talar han ut om ätstörningarna och drogmissbruket.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Andreas Kleerup, 32, har oddsen emot sig. Trots att han är en framgångsrik artist lider han av ahdhd, ticks, panikångest och torgskräck. Nyligen har han kommit ur ett drogberoende.

För en tid sedan försökte han begå självmord genom att överdosera tabletter, hjärtat slutade slå och han somnade.

– Jag har haft ätstörningar sen jag var liten, det var det som triggade i gång missbruk och sånt, förklarar han för Dagens Nyheter.

När Kleerup var barn blev han ofta retad för sin vikt och kallad "tjockis".

– Det där försvinner aldrig, ätstörningarna kommer att hänga kvar tills jag dör. Men jag har hellre ätstörningar och ticks än drogproblem. Man kan inte fucking begära allt, säger han till Dagens Nyheter.

 

Trashade hotellrum

Förra veckan avslöjades det att stjärnan slagit sönder ett hotellrum i Göteborg. Dessutom smet han utan att betala vare sig utcheckningen barnotan och räkningen från minibaren. Han erkände brottet och dömdes att betala 7500 för det förstörda rummet, 74 800 i böter och 500 kronor till Brottsofferfonden.

– När det har varit jobbigt med familj och barn nu, då kommer de fram och jag tappar hoppet, säger Andreas Kleerup till Dagens Nyheter.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.