Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Kicken och Carola på turné ihop

- 06/04/2011, 10:43 -
1 av 2

Janerik Henriksson / SCANPIX /

2 av 2

Dan Hansson / SvD / SCANPIX /

"Det ska bli skitcoolt. Vi har gjort några små musikgrejer ihop tidigare, men det här blir första gången vi spelar ihop på riktigt."

I vinter åker Carola Häggkvist och Christian "Kicken" Lundqvist ut på turné tillsammans - deras första gemensamma musikprojekt.

Och de är inte bara kollegor, utan även ett par. Efter massvis med spekulationer erkände Carola nyligen romansen med Kicken:

– Vi har varit mer än vänner till och från och det är på gott och ont, antingen vill man gå framåt eller avsluta. Jag har inte bestämt mig ännu, säger hon till Metro.

Det är i samband med 25-årsjubileumet av showen Stjärnklart som de båda artisterna åker ut på turné, tillsammans med bland andra Shirley Clamp, Orup och Tommy Körberg.

– Det ska bli skitcoolt. Vi har gjort några små musikgrejer ihop tidigare, men det här blir första gången vi spelar ihop på riktigt. Det ska bli skitroligt, säger Kicken till Expressen.

Stjärnklart pågår under november och december 2011.