Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Världspremiär för KingQueens "La La Land"-video

1 av 2

Armand Dommer

KingQueens debutalbum "La La Land" släpptes den 31:a mars.
2 av 2

KingQueens debutalbum "La La Land" släpptes den 31:a mars.

Duncan Mukada

Nöje | 07/04/2011 17:47

Svenska sångerskan KingQueen, som slog igenom i USA med MTV-hiten "U Make Me (LOL)", släppte sin debutskiva den 31:a mars. Nu presenterar Nyheter24 premiären av hennes video till låten "La La Land" där stjärnrapparen Lazee medverkar.

Helsingborgstjejen KingQueen har börjat klättringen mot den musikaliska toppen i USA. Hitlåten "U Make Me (LOL)" har lett till framträdanden på bland annat American Music Awards, LA Fashion Week samt en andraplacering på MTV:s topplista.

- Nu hoppas vi att hon ska kunna ta steget mot Billboardlistan, säger Christian Lindbladh på skivbolaget B.A.M. till Nyheter24.

I den snygga videon till första singeln "La La Land" medverkar den kände svenske rapparen Lazee. Den spelades in (liksom den största delen av albumet) i Stockholm i vintras.

- Det komiska ligger i att albumet handlar om soliga Los Angeles och det galna livet som hör till, och samtidigt skedde allt det kreativa bakom detta i en av Sveriges mörkaste vargavintrar någonsin, säger Christian Lindbladh.

Här är den spektakulära videon.